Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Cukrářství, cukrárna. Cukrářská výroba: - cukroví.

Provoz: - restaurace, pohostinství.

Pohostinství: - restaurace - letní restaurace - bowling - pivnice - herna. Ubytování, penzion.

Restaurace: - stravování. Letní zahrádka. Dětský koutek. Pořádání: - oslavy, večírky, car - hostiny, promoce.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -4 pokoje - celková kapacita 14 lůžek. Pohostinství: -bufet - rychlé občerstvení.

Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Složení pokojů - celkem 15: -4x dvoulůžkový -8x třílůžkový -2x čtyřlůžkový -1x pětilůžkový. Vybavení objektu: -restaurace s 90 místy -pivnice se 40 místy.

Bistro LABUŽNÍK. Pohostinství: -bufet -studená kuchyně. Výroba: -studená kuchyně: -obložené mísy -rolády -chlebíčky.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním: Složení pokojů: -18x dvoulůžkový bez sociálního zařízení -2x jednolůžkový, WC** -2x VIP pokoj. Pohostinství: -restaurace -taneční kavárna.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -4x dvoulůžkový pokoj - sociální zařízení, vířivá vana, televize, minibar Pohostinství: -restaurace - pořádání soukromých akcí.

Mléčná jídelna. Výroba: - lahůdky, studená kuchyně.

Ubytování: - chata, penzion (pension) - kapacita 32 lůžek - sociální zařízení na pokojích. Služby: - sauna - posilovna - půjčovna horských kol - hřiště na volejbal - stolní tenis - biliar, šipky. Restaurace. Bar. Posezení u krbu. Pořádání svatebních hostin a jiných oslav. Vhodné pro hromadné pobyty a školní akce.

Restaurace: - stravování. Penzion (pension): - ubytování. Dvoulůžkový pokoj včetně sociálního zařízení. Tří a čtyřlůžkové pokoje se spoječným WC a sprchou na chodbě.

Cukrářská výroba, prodej: - cukrářské speciality - pekařské (pekárenské) výrobky - cukrárenské výrobky, cukroví, korpusy, čajové pečivo, výrobky z lístkového těsta. Cukrárna.

Vinárna, snack bar, diskotéka. Hudební klub s diskotékou.

Kategorie: -ubytovací hostinec s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s možností přistýlky -apartmány dvoulůžkové. Vybavení objektu: -stylová krajová restaurace.