Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Veřejné stravování - rozvoz jídelvyroba - hotové teplé pokrmy Nabízí - závodní stravování Catering

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Pohostinství. -klimatizovaná restaurace. Možnost pořádání soukromých akcí.

Restaurace - kapacita 50 míst Ubytovna - kapacita 21 lůžek

Pohostinství: -bar -sázková kancelář -herna, videoterminály.

Prodej - cukrářské výrobky Výroba - cukrářské výrobky Provoz - kavárna

Pohostinství: -restaurace - kapacita 50 míst: -kuchyně: česká,dary moře,dietní, evropská,minutky,rybí,speciality na grilu,steaky,studená,saláty -restaurace nekuřácká - kapacita 50 míst: -letní terasa - kapacita 36 míst -možnost pořádání oslavy,party -salonek 12 míst. Služby: -denní menu -grilování ...

Pohostinství: -restaurace,pizzeria (pizzerie): -pizza 43 druhů,tyčinky -těstoviny,saláty -zmrzlinové poháry -kapacita 45 osob.

Kategorie: -ubytovna pro dělníky s celoročním ubytování: -5 pokojů - celkem 15 lůžek. Pohostinství: -hostinec,restaurace -závodní stravování: -hotová jídla.

Pohostinství: -hostinec,restaurace,hospoda.

Pohostinství: -restaurace: -denní menu,minutky -možnost pořádání soukromých oslav.

Nabízíme: -denně teplá jídla -hotová jídla -minutky. Denní menu si můžete soukromé i firemní oslavy (svatby, večírky, výročí a podobně).

Čajovna: -sypané čaje z celého světa -plantážní káva -čajové speciality -vodní dýmky -orientální doplňky -ledová káva,ledové čaje -příjemné prostředí vhodné i pro pořádání seminářů.

Pohostinství: -restaurace - 60 míst -salónek - 20 míst -možnost pořádání akcí a oslav -pivo GAMBRINUS 10°,PLZEŇ 12° -stravování -denní menu od 55,-Kč -altánek - venkovní posezení v areálu zámeckého parku.

Kategorie: -ubytovna s celoročním ubytováním -střední kategorie turistického charakteru jeden rok po rekonstrukci s novým vybavením a bezbariérovým přístupem, je využívána jak firmami, tak studenty a turisty -ubytovna se nachází v průmyslové zóně cca 15 min pěšky od vlakového a autobusového nádraží. Ubytování: ...

Restaurace - kapacita 60 míst - česká kuchyně

Pohostinství: -restaurace TYROL - u Zámku -restaurace LIMPOPO - u sezónního vstupu do ZOO.