Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Soukromý pivovar. Výroba piva: - pivo vařené ze sladu a žateckého chmele té nejvyšší kvality: - nepasterovaná, nefiltrovaná, kvasnicová, pivní speciály. Restaurace: - česká kuchyně - minutky a masa z grilu. Hudební večery.

Provozování: -diskotéka, disco club, bar, herna. Vybavení: -video loterijní terminály(výherní hrací přístroje)

Pohostinství: -restaurace: -česká, mezinárodní -denní a víkendové menu -noční bar - provozní doba 14-02. Rozvoz oběd do: - firem, domácností, pro důchodce.

Kategorie: -penzion nebo ubytovací hostinec s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -2 dvoulůžkové, sprcha, WC s možností přistýlky -1 čtyřlůžkový -4 třílůžkové -1 jednolůžkový -sprcha a WC na chodbě. Vybavení pokojů: -na dvou televize, ústřední topení. Vybavení objektu: -restaurace 60 míst -kavárna 90 míst -vinárna ...

Pizzerie, restaurace: - kapacita 36 míst - menu z 5ti druhů.

Závodní stravování - jídelna

Hostinská činnost -Pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení sloužících zábavě

Hostinská činnost: - provoz rychlého občerstvení: - párky v rohlíku, utopence, nakládaný hermelín - alkoholické i nealkoholické nápoje.

Penzion Loreta: - krásný a klidný pobyt v lázeňské vile ze třicátých let - nabídka pobytových balíčků - ubytování s příjemnou rodinnou atmosférou poblíž kolonády - v restauraci penzionu je zajištěno stravování pro ubytované hosty - pro lázeňské hosty zajišťujeme léčebné procedury - akce pro firmy, školení, rodinné oslavy, svatby - ...

Ubytování - tříhvězdičkový hotel - neunifikované pokoje - 12 dvoulůžkových a 1 čtyřlůžkový pokoj - koupelna, WC, vysoušeč vlasů, osuška - wifi připojení, TV/sat - chrániče matrací - každodenní úklid pokoje Restaurace - sezónní a regionální pokrmy - gastronomické akce - restaurace - 35 osob, malý salonek - 25 osob, ...

Restaurace, hospoda, pizzérie "U SKLENIČKY" Noční bar "TRUCOVNA" Vše pro bary, hotely, restaurace. Rodinná pizza, rozvoz denního menu. Music club Sklenička.

Hostinská činnost. Čínská restaurace, čínské bistro: - rychlé občerstvení.

Kategorie: -lázeňský hotel**** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -bar -letní terasa. Zajištění: -vlastní relaxační centrum -bazén, whirlpool, sauna -tenisové kurty.

Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -kavárna, bar. Zajištění: -vlastní balneoprovoz k poskytování léčebných procedur.

Kategorie: -hotel**** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -bar -letní terasa.

Kategorie: -hotel**** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -kavárna, bar -letní terasa. Zajištění: -vlastní balneoprovoz k poskytování léčebných procedur -bazén, sauna, fitnes -tenisové kurty.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -dvoulůžkové -apartmán pro 2-4 osoby. Pohostinství: -restaurace -salónek -letní terasa -wellness.

Pizzerie: -nová nekuřácká pizzerie -těstoviny, saláty, poháry, dezerty -vše z čerstvých, kvalitních surovin k tomu určených.

Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -12 dvoulůžkových, sprcha, WC za 800, - Kč -2 čtyřlůžkový, sprcha, WC za 1590, - Kč se snídaní -1 třílůžkový, sprcha, WC za 1250, - Kč se snídaní Vybavení pokojů: -ve všech pokojích možnost dětské postýlky -telefon, TV, wifi na pokojích. Herna, ...

Kavárna: - kavárna s letní zahrádkou: - k dipozici je wifi připojení k internetu - výherní automaty, IVT, VLT.

Největší výběr řízků na Moravě !!! Aktuálně výběr ze 6 .druhů masa a 10. strouhanek !!! Rozvoz až pod nos - po Zlíně ZDARMA !!! Nově i denní menu !!!