Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace: - kapacita 58 míst, salónek 20 míst, sál 60 míst. Vývařovna: - rozvoz hotových jídel.

Závodní stravování: -rozvoz jídel a obědů - tel.724903550-denní menu s polévkou-výběr ze 4 druhů jídel. Rozvoz na zavolání našeho zboží (Fly expres) -výběr z jídelníčku a nápojáku Složení pokojů: -6 dvoulůžkové -1 třílůžkový+ palandy pro 2 -2 čtyřlůžkový+ palandy pro 3 Vybavení objektu: -restaurace 70 míst -letní zahrádka pro 250 ...

Obecní úřad Veselá. Aktuální počet obyvatel - 820. Obec je majitelem Restaurace Veselanka -kapacita 130 osob -menu -výběr ze 3 jídel -vhodné pro rodinné akce. Pizzerie - kapacita 60 osob.

Restaurace se specializací na středomořskou kuchyni. Veškerá jídla jsou připravována z čerstvých, kvalitních surovin Denní menu. Přijímáme stravenky společností Ticket Restaurant, Sodexo a Cheque Déjeuner.

Hotel, ubytování: -kapacita 27 lůžek Restaurace, pohostinství. Sauna. V blízkosti vlakové nádraží, fotbalové hřiště.

Chráněné dílny: - Netradiční tréninková kavárna - Catering a cukrárna - Gastro dílna - Výroba přírodního mýdla - Keramická dílna - Kreativní dílna - Technická dílna a kompletace firemních zakázek - Zahradnická dílna. - Prodejní galerie a prodej výrobků z chráněných dílen. Provozovatel: IZAP Slunečnice z.ú. ORGANIZACE JE ZALOŽENA ZA ...

Valašský šenk a hotel: -4 dvoulůžkové apartmány -3 třílůžkové apartmány -1 čtyřlůžkové apartmány -5 třílůžkových pokojů + 1 dvoulůžkový, sociální zařízení na patře. -restaurace 45 míst -salonek 25 míst -salonek 30 míst -venkovní zahrádka -bazén -denní menu -parkoviště.

-Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Činnost organizačních a ekonomických poradců. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Hostinská činnost

Lekce, kurzy, víkendové semináře jógy, Tchaj-Ti - hatha jóga - spirální jóga - vinyasa jóga - iyengar jóga - terapeutická jóga - jemná jóga 50+ - gravid jóga - dětská jóga - teen jóga - spiraldynamik - individuální lekce jógy - oblečení na jógu - léčebné medicínské kruhy sdílení - meditace Masáže - olejové - relaxační - ...

Bar U fontány Pohostinství: -bar, restaurace, hospoda: -celodenní stravování -závodní stravování -možnost pořádání soukromé oslavy.

Zajištění akci na klíč: - catering - dětské dny - hudební programy - plesy - firemní akce - teambuilding - večírky - workshopy.

Celoroční ubytování v Penzionu Mata. Složení pokojů: -6 dvoulůžkových pokojů - 3 dvoulůžkové pokoje (letiště), 3 dvoulůžkové - u 2 pokojů možnost přistýlky -max. kapacita 16 osob -k ubytování tenisový kurt zdarma -apartmány -internetové připojení Wi-Fi -sociální zařízení na pokojích. Pořádání oslav a akcí.

Stravování a rychlé občerstvení v jídelně.

Penzion a restaurace - ubytování ve dvou dvoulůžkových pokojích s příslušenstvím s možností přistýlky a jeden třílůžkový apartmán s příslušenstvím - restaurace s terasou nabízí speciality, pizzu, saláty nebo domácí dezerty dle denní nabídky.

Výroba na zakázku: -potraviny, lahůdky -obložené chlebíčky -saláty -obložené mísy Maloobchod, prodej: -pečivo -cukrovinky -koláče -zmrzlina -káva, čaj. Pohostinství: -bufet, rychlé občerstení.

Wellness & spa: -luxusní hotel v lázních Luhačovice -hotel s rodinnou atmosférou -relaxace s přáteli, sportování -firemní akce, teambuilding, konference -wellness pobyty -romantický pobyt.

Restaurace, rybárna: -speciality z mořských a sladkovodních ryb (grilované ryby, atd.) -klasická kuchyně -saláty -týdenní menu -výběr vína z jižní Moravy -kapacita 55 míst -možnost pořádání oslav.

Hospoda - kapacita 110 míst. Orientace na českou tradiční kuchyni a kvalitně čepované tankové pivo Staropramen 11. Zázemí pro rodinné oslavy, firemní a společenské akce. Možnost parkování pro hosty. Připojení k wifi. V letních měsících letní zahrádka s dětským koutkem.

Kavárna a výtvarná dílna: - semestrální výtvarné kurzy pro děti i dospělé - umělecké a řemeslné kurzy pro děti i dospělé - dětské oslavy - aktivity pro děti - kapacita kurzů 12 míst - kavárna 25 míst - rezervační systém na kurzy na webu www.mojedilna.eu.

Hospoda Bivoj Tečovice 302 tel. 604307199 email: hospoda@ondik.eu Tenis NONSTOP Tečovice areál TJ Sokol Tečovice tel. 604307199

Pohostinství: - restaurace - GAMBRINUS 10°, 11°, PLZEŇ 12°, , BIRELL - hotová jídla, minutky. Salónky: - 1. salónek - 40 míst - 2. salónek - 60 míst - 3. salónek - 90 míst - společenské a rodinné události - svatby, jubilea - stužkovací a maturitní ...

Pohostinství: -restaurace s teplou českou kuchyní -salonek - kapacita 70 míst -denní menu -letní grilování -zahrádka - kapacita 40 míst -TV pro sportovní přenosy -čepujeme Dalešické pivo.

Restaurace: -denní menu, hotovky, minutky, pizza, saláty -letní terasa -salonek.

Polévkárna: denní menu - zdravá, vegetariánská i bezlepková jídla - 2 menu s možností rozvozu - domácí polévky z čerstvé zeleniny - snídaně - lehké obědy - čerstvé ovocné a zeleninové saláty - domácí buchty a koláče - ovocné řezy a jiné dobroty. Rozvoz Otrokovice, Napajedla, Malenovice. Možnost objednávek v čase 8-10.45.