Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Činnost: - výstavba nízkoenergetických a pasivních domů

RISTORANTE - APPARTAMENTO HOTEL - hotel, ubytování - restaurace - svatební hostiny, svatby.

PEPE PIZZA Rozvoz. rozvážka: - pizza, těstoviny, saláty - burgery, steaky. Další provozovna: - adresa: Heydukova 3443, 738 01, Frýdek-Místek - tel. 739 902 902.

Ubytování: - hotel. Restaurace. Golfové hřiště. Wellness: - sauna, bazén - fitness centrum - masáže.

Komplex Hotelu U Beránka a Městského divadla se nachází v klidné části historického centra města Náchoda v Královéhradeckém kraji. Pod jednou střechou se snoubí krása, dominance, styl, kulturní a společenská atmosféra, ale i historie. Hotel Vás zve nejen k návštěvě stylové secesní budovy postavené v r. 1914, ale i nové moderní přístavby ...

Ubytování, služby: - penzion - restaurace

Služby: - restaurace - bar - bowling - billiard - šipky Další služby: - fitness - ricochet - ping pong

Kategorie: -penzion** s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -3 apartmány, WC, sprchový kout -16 dvoulůžkových, WC, sprchový kout. Vybavení objektu: -kadeřnictví -restaurace MAXIMA -hlídané parkoviště -tenisová hala se 2 kurty -půjčování a prodej tenisových potřeb.

Půjčovna, pronájem: - lodě - kanoe, rafty - vodácké vybavení Restaurace.

Ubytování: - hotel. Restaurace: - tel.: 573 362 198 Ubytování: - tel.: 777 733 502 Vinárna.