Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Penzion: - ubytování - dvou až čtyřlůžkové pokoje, vlastní sociální zařízení (WC a sprcha) - apartmány (pokoj je složený ze dvou ložnic, společné sociální zařízení). Stravování: - jídelna (strava pouze pro hosty penzionu).

Příjemné ubytování v malebné oblasti Českého středohoří nabízí Hotel KOLIBA s.r.o. Vybrat si u nás můžete z 37 stylově zařízených pokojů a apartmánu. Celková kapacita našeho hotelu je osmdesát lůžek. Dále u nás můžete využít služeb restaurace, wellness či uspořádat konferenci, školení nebo svatbu. Naleznete nás na adrese Českolipská 2100, ...

Zámek Nové Hrady se nachází ve východních Čechách, nedaleko měst Vysoké Mýto a Litomyšl. Jedná se o ojedinělou rokokovou stavbu z roku 1777, kterou navrhl a nechal postavit původní majitel panství, hrabě Jean-Antoine Harbuval de Chamaré. Celý areál romantického zámku prochází rozsáhlou rekonstrukcí. V zámku je umístěna stálá expozice historického ...

Hudební škola: - výuka hry na bicí nástroje.

Prodej: - víno - káva - sušené ovoce, oříšky

Služby: - dovoz a prodej osobních aut, motorek, přívěsů či návěsů ze zahraničí

Hotel**** - ubytování. Restaurace. Lobby bar. Kongresové centrum. Sport: - tenisové kurty - venkovní bazén - fitness, sauna, masáže.