Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Hotel u města Prahy s.r.o. nabízí příjemné ubytování v jednolůžkových až čtyřlůžkových pokojích přímo v centru města Náchoda na Masarykově náměstí. Součástí našeho hotelu je také restaurace s nabídkou hotových i minutkových pokrmů, zákusků a nápojů připravovaných z čerstvých surovin. Ubytování, hotel: - jednolůžkové, dvoulůžkové pokoje - ...

Jeden z nejkrásnějších hotelů střední Evropy Grandhotel Pupp nabízí komfortní ubytování v lázeňské zóně Karlových Varů. Náš hotel poskytuje prvotřídní služby již od roku 1701. Díky unikátní architektuře hotelu jsou ubytovací pokoje situovány jednak v původní části Grandhotelu Pupp River Side a v novějším křídle Park Side se nachází vzhledově ...

Krušovická chalupa - restaurace - otevírací doba: pondělí - neděle 10:30 - 22:30 hodin.

Společenské a kulturní centrum. Ubytování: - hotel (72 lůžek). Restaurace. Divadelní sál (500 osob) Možnost pořádání svatebních obřadů.

Restaurace Algiardino patří do skupiny restaurací s počátečními písmeny „AL“ v názvu a nyní poprvé přináší atmosféru italského venkova i mimo centrum Prahy.

Penzion Styl - ubytování - restaurace.

Restaurace, sushi bar: -polévky -saláty -sushi -mořské plody.

Služby: - restaurace Shop Little Italy, prodej: - italské sýry - salámy - víno - olivy - maso, pečivo.