Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Prodej: - potraviny - smíšené zboží

Restaurace a Penzion: -denní menu -salonek 22 míst -možnost pořádání akcí, oslav a veřírků -ubytování - 5 luxusních pokojů pro 2-5 osob.

Hostinec Na nový - restaurace - pořádání společenských akcí, oslav, rautů.

Studio MAT nabízí: Gastronomické služby: - vlastní provoz restaurace, barů a klubu - rauty konané, jak ve vlastních prostorách (až pro 400 osob), tak v prostorách dle přání zákazníků. Filmové a video projekce: - pro veřejnost - pracovní projekce (denní práce, tiskové konference, prezentace).

Ubytování: - pension. Restaurace. Wellness: - sauna, vířivka, aroma koupele, masáže.

Ubytování s wellness zónou, 2 restaurace s terasou, kongresové prostory www.hotelchotoviny.cz

Rodinná kavárna. - italská káva - víno, pivo. Dětský koutek Pořádání soukromých akcí, večírky, oslavy: - venkovní prostory pro 50-160 hostů - velký sál pro 120 hostů - restaurace pro 70 hostů - barová část 20 osob - menší salonek pro 20 hostů. Připravíme hostiny, rauty na míru.

Restaurace Salabka - obědové menu - možnost pořádání firemních večírků a soukromých oslav.

Ubytování: - hotel. Restaurace: - salonek (40 míst) - bowling, kulečník, stolní fotbal.

Pohostinství: -hostinec, pivnice Radegast

Kvalitní a cenově dostupné ubytování v Liberci Vám poskytne motel provozovaný paní Markétou Peterkovou. V rámci motelu můžete také využít stravovacích služeb, které Vám nabízí restaurace a bar. Naleznete nás na adrese Nákladní 865, Liberec. Služby: - ubytování - motel - restaurace - bar - parkoviště, parkování u motelu - Wi-Fi ...

Služby - ubytování - stravovací zařízení s multifunkčním sálem.

Čínská restaurace - kapacita 80 míst, k tomu 40 míst v letní zahrádce - pořádáme svatební a narozeninové oslavy, různé večírky.

Restaurace - česká a steaková kuchyně - nabídka denního i stálého menu - otevřeno každý den 11:00 - 24:00 hodin.