Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Kvalitní a cenově dostupné ubytování v Liberci Vám poskytne motel provozovaný paní Markétou Peterkovou. V rámci motelu můžete také využít stravovacích služeb, které Vám nabízí restaurace a bar. Naleznete nás na adrese Nákladní 865, Liberec. Služby: - ubytování - motel - restaurace - bar - parkoviště, parkování u motelu - Wi-Fi ...

Služby - ubytování - stravovací zařízení s multifunkčním sálem.

Čínská restaurace - kapacita 80 míst, k tomu 40 míst v letní zahrádce - pořádáme svatební a narozeninové oslavy, různé večírky.

Restaurace - česká a steaková kuchyně - nabídka denního i stálého menu - otevřeno každý den 11:00 - 24:00 hodin.

Hotel Sanatorium Mariot nabízí příjemné a komfortní ubytování s rodinnou atmosférou v lázeňském městě Františkovy Lázně. V našem hotelu si můžete vybrat z řady wellness i léčebných pobytů se zaměřením na pohybové ústrojí. Jsme nestátní zdravotnické zařízení a péče je vždy prováděna pod odborným lékařským dohledem s využitím místních přírodních ...

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -celková kapacita 50 lůžek: -10x mezonetový apartmán. Vybavení pokojů: -vlastní sociální zařízení, kuchyně, WiFi, TV, SAT. Pohostinství: -restaurace.

Restaurace Dong-hai - čínská restaurace - nabídka čínských i thajských jídel. Otevírací doba - úterý - pátek: 11:00 - 15:00, 17:00 - 22:00 - sobota - neděle: 11:00 - 22:00.

Restaurace - salónek vhodný k pořádání svateb, rodinných oslav

Penzion, ubytování, restaurace. Služby: - uzavřený areál s parkováním zdarma - firemní akce, party, rauty, recepce - rodinné oslavy - svatby - výročí - narozeniny - promoce - školení, kurzy - fotografické služby - zajištění rozvozu osob z akcí - půjčovna kol - možnost projekce (k dispozici projekční technika). .

Služby: - marketing - vyhledání obchodních příležitostí, zajištění dodavatelů a obchodníků - logistika - skladování

Zámek Trnová, služby: - ubytování - svatby - firemní akce - restaurace

Hotel CD. Ubytování: -15 dvoulůžkových pokojů -4 komfortní apartmá. Ve vybavení každého pokoje je barevná TV, telefon s přímou volbou, WC, koupelna, minibar. Recepce zajistí široký rozsah hotelových služeb. K dispozici je vlastní parkoviště uvnitř areálu a nádherný park, umožňující pořádání zahradních párty, rautů a ...

Restaurant NA KVĚTNICI - polední menu - česká kuchyně - pořádání rodinných oslav.

Hotel a restaurant Větruše poskytuje klidné a komfortní ubytování s unikátním výhledem na celé město Ústí nad Labem a okolní krajinu. Součástí hotelu je stylová restaurace, kde si můžete pochutnat na tradičních rakousko-uherských specialitách nebo posedět u sklenky vína. Náš hotel je také skvělým místem pro pořádání konferencí, kongresů, svateb ...

Villa Bílý Mlýn - penzion, kapacitu ubytování je 17 lůžek, každý pokoj má vlastní koupelnu s WC, TV se satelitním příjmem a wi-fi připojení k internetu - restaurace.

Služby: - restaurace - pizzerie

Hotel U Šemíka - ubytování v hotelu rodinného typu v centru Prahy - restaurace.