Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

V areálu Park Golf a Konference Park v Hradci Králové jsou k dispozici konferenční a seminární prostory až pro 100 osob, panoramatická restaurace, hotel a sportovní zařízení včetně golfového hřiště a veškerých . Celý areál se nachází přímo v Hradci Králové a přesto zde najdete naprosté soukromí pro Vaši akci, a příjemné přírodní prostředí.

Čerpací stanice: - prodej pohonných hmot

Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod -Překladatelská a tlumočnická činnost

Golfové hřiště: - 18 jamek. Golfový klub. Restaurace.

Služby: - restaurace Provozovna: Rohanské nábřeží 19, Praha 8 tel.: 730 849 849

Kavárna Nahoře. Restaurace Dole - možnost uspořádání firemních večírků, oslav narozenin - tel. 736 145 471.

Penzion UNO: -se nachází v klidné části Zlína s nádherným výhledem na lesy. Nabízí: -komfort 3hvězdičkového hotelu s prvky rodinné atmosféry -klimatizace, internet, parkoviště, wifi -uspokojí i ty nejnáročnější hosty. Restaurace UNO: - ideální pro svatby, rodinné oslavy - vyhlášená gastronomie, vítěz Garden food festivalu 2017.

Restaurace, pohostinství, rauty, oslavy, svatby, pohřby, rozvozy jídel do firem.

Restaurace U Krbu - polední menu - pořádání firemních akcí, večírků.

Restaurace: - teplá jídla po celý den - denní menu - pizza Možnost pořádání soukromých oslav: - restaurace pro 55 osob - velký sál pro 40 osob - salonek pro 12 osob. Prostory jsou ideální pro svatební oslavy, promoce, narozeninové oslavy a party i firemní večírky.

Restaurace, coffee a cocktail bar: - výběr lehkých, zdravých pokrmů - originální Fit a Raw dezerty - kávové a čajové speciality - čerstvé ovocné šťávy a smoothies - míchané drinky z kvalitního alkoholu - vybraná vína. Jdeme cestou zdravého stravování.