Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurant - restaurace nabízí příjemné prostředí, možnost pořádání večírku, svatební hostiny, recepce, oslavy či jiné slavnostní nebo společenské příležitosti, k dispozici jsou Vám dva oddělené salonky s kapacitou 50 míst, celá restaurace a prostory kavárny - cateringové služby.

Celoroční ubytování v Penzionu Mata. Složení pokojů: -6 dvoulůžkových pokojů - 3 dvoulůžkové pokoje (letiště), 3 dvoulůžkové - u 2 pokojů možnost přistýlky -max. kapacita 16 osob -k ubytování tenisový kurt zdarma -apartmány -internetové připojení Wi-Fi -sociální zařízení na pokojích. Pořádání oslav a akcí.

Pension U Rytíře - penzion, ubytování v Českém Švýcarsku - restaurace.

Pražírna kávy, kavárna, restaurace. E-shop - zrnková káva.

Restaurace a penzion Pod Radnicí - restaurace s kapacitou 50 osob uvnitř a 30 osob na terase, tradiční česká kuchyně - ubytování s kapacitou 15-ti lůžek.

Restaurace - široká nabídka jídel, polední menu.

Pivní stáj - pivnice - restaurace, nabídka poledního burger‘s menu.

Hotel Bábel, ubytování v Novohradských horách Ubytování: - hotel, dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové a pětilůžkové pokoje, apartmán, vlastní sociální zařízení, internetové připojení WI-FI zdarma - vlastní parkoviště. Restaurace, tradiční česká kuchyně: - snídaně, obědy, večeře dle aktuálního jídelního lístku - kapacita restaurace je ...

Penzion a restaurace - ubytování ve dvou dvoulůžkových pokojích s příslušenstvím s možností přistýlky a jeden třílůžkový apartmán s příslušenstvím - restaurace s terasou nabízí speciality, pizzu, saláty nebo domácí dezerty dle denní nabídky.

Penzion Vion se nachází na západním předměstí Plzně na silniční trase směrem na Stříbro, Rozvadov, cca 100m za hotelem York.Od centra je vzdálen přibližně 5km, v dosahu MHD a spojení ČD, 10 min.od nákupního centra Borská pole. Penzion se nachází nedaleko přehrady Hracholusky, v blízkém okolí se nachází Benediktinský klášter Kladruby, který je ...

Restaurace, pizzeria: - polední menu - pizza. Služby: - rozvoz pizzy, jídla.

Penzion U vodníka Kebuleho - ubytování v apartmánech - restaurace.

Wellness & spa: -luxusní hotel v lázních Luhačovice -hotel s rodinnou atmosférou -relaxace s přáteli, sportování -firemní akce, teambuilding, konference -wellness pobyty -romantický pobyt.