Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Motorest, pohostinství: - restaurace, hostinec - závodní stravování - rozvoz do firem a domácností - možnost pořádání soukromých oslav

Kavárna, restaurace. Široká nabídka: -káva (50 druhů) -nápoje -dezerty -palačinky -těstoviny -saláty -menu, hotová jídla. Zajistíme pro Vás jakoukoliv společenskou akci - raut, banket, soukromou oslavu, svatební hostinu, narozeniny, výročí, grilování, koktejl párty, coffee break či garden party.

Projektová činnost ve výstavbě -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Motel nabízí: -ubytování v 6 dvoulůžkových a 2 jednolůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízení, TV, telefonem -restaurace s barem a zahradní terasou pro 55 osob. Grilování na zahrádce. Pořádání firemních a rodinných oslav.

Hostinská činnost Výroba, výdej a prodej hotových pokrmů s výběrem ze tří jídel denně.Každý den čerstvé suroviny v souladu s hygienickými normami.Čisté, klidné prostředí--domácí strava.Příznivé ceny. Možnost odběru obědů přes dovozovou službu.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Hostinská činnost Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat ...

Služby: - restaurace - pizzerie - rozvoz - catering

Hotel: - 24-32 lůžek - lednička, minibar, Wi-fi, sprcha, telefon, TV na pokoji, wc - restaurace - denní menu - dětské hřiště - zahrádka - pořádání svateb a obřadů.

-Fotografické služby -Velkoobchod a maloobchod Masérské, rekondiční a regenerační služby Hostinská činnost

Zprostředkování obchodu a služeb. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. Velkoobchod a maloobchod. Hostinská činnost. Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin.

Restaurace: - stravování. Pizzeria (pizzerie). Rozvoz pizzy a jídel.Salonek 45 míst. Firemní akce, večírky.

Restaurace. Stravování pro ubytované i návštěvníky osady. Možnost pořádání rodinných oslav, svateb, firemních večírků, srazů, diskoték.

Česká restaurace - lovecký styl - možnost uspořádat společenské akce - salonek, velký sál - letní zahrada s grilem.

Autokemp. Ubytování: - kemp - chatky - penzion. Restaurace.

Pizzerie: - italská pizza (velký výběr), těstoviny, saláty aj.