Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace Kiwi Raw Food Restaurace živé stravy Klub zdravých snídaní

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, ...

Tulip Restaurace, stravování. Menu. Nekuřácká restaurace.

Restaurace La Bouchée: -gastronomický podnik se specializuje na jídla z kvalitních čerstvých surovin, biopotravin a jehněčího masa -inspirace domácí francouzská kuchyně.

Restaurace. Další provozovna: Restaurace Lokáda U průhonu 320/1, 170 00 Praha tel. 603837927

Restaurace je nekuřácká s vyhrazeným místem pro kuřáky. Restaurace je plně uzpůsobena pro tělesně hendikepované. Denní menu.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků - insolvenční návrh (bankrot) -vyplacení exekucí, dražeb a dluhů -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování ...

Restaurace Šupina a Šupinka se specializací na sladkovodní ryby a speciality z nich.

Trojka Restaurant, nekuřácká restaurace v centru Kolína. Služby: - restaurace, ryby, čerstvé ovoce a zelenina - venkovní posezení, gril - dětské hřiště, pískoviště. - hřiště na Petanque.