Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Služby: - restaurace - penzion Výroba: - knedlíky tel.: 353 222 141

Hotel: -ubytování -služby -stravování. Golf Club.

Hotel*: -ubytování. Restaurace. Levný hotel.

Hostinec a pension U Kaštanů. -restaurace -ubytování. Penzion. Ubytování: -5 pokojů. Salonek pro 70 osob: -pořádání rodinných oslav, svateb, firemních setkání. Svatební hostina s možností ubytování. Zahradní posezení. Možnost grilování.

Provozování restauračního zařízení - teplá a studená kuchyně - alkoholické a nealkoholické nápoje - nekuřácké prostory

Jezdecký klub, koně: -ustájení, komplexní péče o koně včetně tréninku -pořádání jezdeckých soutěží -pořádání dostihových dnů -prostor pro výstavnictví -reklamní činnost. Restaurace se nachází v areálu dostihového závodiště. Golfové hřiště.

Hotel: -ubytování v kategorii -k dispozici jsou 5 jednolůžkové a 37 dvoulůžkových pokojů, 4 apartmány -luxusní pokoje -ubytování se snídaní -restaurace -služby -stravování -masáže -parkoviště -internet -léčebné balíčky.

Ranč Pegas, služby: - jízdárna - výuka jízdy na koních - vyjížďky na koních - penzion - restaurace

Restaurace. Specializujeme se na moderní gastronomii i klasickou českou kuchyni. Po dobu obědů od 10.00 do 14.30 je restaurace rozdělena na kuřáckou a nekuřáckou část. Přímo před restaurací je na celém náměstí možnost parkovaní. Kapacita: 2 sály po 50 místech + salónek 20 míst Restaurace nabízí možnost soukromých akcí a uzavřených ...

Hotel na pěší zóně v Karlových Varech: -ubytování -apartmány -dvoulůžkové pokoje -malý rodinný hotel -restaurace.

Hotel***: -ubytování -pokoje se sociálním zařízením -apartmány -možnost přistýlka -sál s kapacitou 100 míst vhodný pro pořádání svateb, rodinných oslav nebo firemních školení či konferencí. Restaurace. Ubytování v chatkách. V okolí hotelu je bohaté sportovní vyžití v letním i zimním období.

Restaurace. Penzion: - ubytování se snídani - apartmány - dvoulůžkové, třílůžkové a jednolůžkové pokoje se sociálním zařízením. Wifi zdarma. Parkoviště u penzionu. Půjčovna: - motocykly - jízdní kola.

Hotel Riviera: -ubytování -bungalovy . Restaurace. Night club. Terasa. Půjčovna loděk, horských kol. Vodní sporty. Jízda na koni. Wifi připojení. Hotelová pláž. Bazén. Sauna. Bowling. Masáže. Možnost školení, konferencí. Zahradní altán s grilem.

Hotel****: -ubytování -luxusní apartmány -stravování -wellness -finská sauna -whirlpool -aqua aerobic -infra sauna -turecká parní lázeň -bazén -tělové SPA zábaly. Poskytování komplexní lázeňské péče. Hotelová činnost.

Hotel: -ubytování, stravování -restaurace -zahradní restaurace -8 pokojů vybavených sociálním zařízením -2 třílůžkové pokoje -6 dvoulůžkových pokojů -parkoviště u hotelu. Letní i zimní turistika. Sportovní vyžití.