Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Služby: -bowling -restaurace -kurty na tenis, volejbal a nohejbal

Restaurace - polední menu - rozvoz jídla - pizza - možnost pořádání společenských akcí

Hotel Domovina *** 11 pokojů, WC, sprcha, TV a trezor Zapůjčit si můžete lyže značky AK. Restaurace - 45 míst Wellness centrum s vířivkou a saunou, masáže. Dětská herna, parkování u hotelu.

Restaurace a steakhouse: - čerstvé maso z českých a zahraničních chovů - vlastní zrárna masa - degustační nabídky - speciální týdenní nabídky - denní menu - stylový interiér

Hotel se nachází v tiché, klidné oblasti, uprostřed zeleně, v centru Prahy. K dispozici jsou vícelůžkové pokoje s kompletním sociálním zařízením Pokoje jsou vybaveny standardním nábytkem, telefonem, barevnou televizí a rádiem V ceně je zahrnuta snídaně formou bufetu. Hotelové služby: - recepce nonstop - prodej vstupenek na kulturní ...

Ubytování: -hotel. Restaurace: -salonek (45 osob) -rozvoz jídel.

Penzion - ubytování 26 lůžek - restaurace - wellness

Služby: -restaurace. -ubytování v apartmánech a standardních pokojích. -rytířský sál (70 míst). -salónek. -vyhlídková věž. -cateringové služby.

Autokemp, autocamp, kemp, camp: -celoroční ubytování - přírodní koupaliště - tobogan -restaurace, stánky -půjčovna loďky, šlapadla -možnost rybolovu. - adrenalin park (lanové centrum, vodní centrum, trampolíny) - giga trampolína - free wifi - ubytování v chatkách Restaurace TEE-PEE:

Hotel v Praze. Unikátní komplex nabízí: - ubytování - restaurace - bary - konferenční prostory - WI-FI - sportcentrum - wellness - bazén - whirlpool - pára - saunový svět - tenis - badminton - squash - golf indoor - bowling - fitness - masáže..