Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Penzion - zákaz kouření v ubytovacích prostorech - 1 x 5 a 6 lůžek + kuchyňka + internetové připojení - 1 apartmán 2+4 + kuchyňka - 1 x 2 lůžkový pokoj - možnost lyžování Restaurace - hotová jídla a minutková kuchyně

Ubytování, služby: - penzion - restaurace

Italská restaurace TRINCEA Kromě základních jídel pro Vás máme: - pizzu - ryby - rizota - domácí těstoviny a dezerty - noky a další speciality Italské kuchyně. Rozvážíme všechny pokrmy i s vinným lístkem. Objednávky přijímáme od 10:00 až do 21:30. Jídlo Vám dovezeme po Úvalech i v okolí.

Maloobchod s potravinami a smíšeným zbožím Restaurace

Hotel Abácie & Wellness Valašské Meziříčí, Beskydy. Služby, ubytování: - 22 luxusních jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojů - 2 apartmány - wellness hotel pro businees klientelu, obchodní cestující i rodiny s dětmi - pokoje jsou vybaveny klimatizací, TV se satelitem, Wi-Fi, telefonem, přípojkou na PC, minibarem, ...

Restaurace a Bar Astron: -tel.:553623942-rezervace míst -tel.:608780720-rezervace akcí -provozní doba: -Po-Ne 11-22 pa- so 11-24

Restaurace - kapacita 50 míst - salónek pro 35 - 40 osob - možnost pořádání společenských i firemních akcí - 5 druhů menu.

Chatová osada, ubytování, služby: - chaty - restaurace

Provozování penzionu ALFA - pokoje s vlastním sociálním zařízením - bowlingová dráha - wifi, stravování v restauraci - parkování.

Ubytování, služby: - hotel - restaurace

Stravování: - restaurace. Služby: - možnost pořádání oslav, svateb, aj.

Restaurace: - stravování - restaurace 42 míst - salónek 28 míst - sál 100 míst - venkovní posezení, zahrada 16 míst - společenské akce (pořádání rodinných oslav, svateb, srazů a firemních večírků).

Penzion a restaurace Pod Kostelem Ubytování. Restaurace. Salónek pro svatby.

Restaurace: - stravování. Služby: - teplá jídla - oslavy, akce, svatby.