Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Penzion - 4 pokoje s vlastním sociálním zařízením, každý v jiné barvě Restaurace se zahrádkou

Steaková restaurace - nekuřácká - polední menu - žebra, kolena, pštrosí steaky - rumy, whiskey, káva TONINO LAMBORGHINI - 4 druhy čepovaného piva - připojení WIFI - možnost pořádání školení, rautů, svateb

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Hostinská činnost

Motel - kapacita 12 pokojů - dvou až pětilůžkové pokoje Restaurace - kapacita 70 míst - minibar - salónek

Hostinská činnost: - restaurace - kapacita 40 míst: - nabídka teplých i studených jídel - pizzerie - velký výběr pizzy, pizza. Letní zahrádka pro 40 osob.

Kavárna Restaurace - italská kuchyně - letní zahrádka

Hostinská činnost. - restaurace - hotová jídla, denní obědové menu, asijská jídla - kavárna - káva Dallmayr, čaje Oxalis. Venkovní letní zahrádka. Bezdrátové připojení k internetu. Možnost pořádání soukromé rodinné oslavy, svatby.

Hostinská činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby

Restaurace - polední a stálé menu Závodní stravování

Restaurace La Perle de Prague je situovaná v 7 patře "Tančícího Domu" Vás přivítá v plně klimatizovaném moderním prostředí s překrásným výhledem na Hradčany, Vltavu a věž Petřín. Během letních měsíců lze na terasách poobědvat, povečeřet nebo jen tak posedět s přáteli u skleničky.

Hostinská činnost: - restaurace - kapacita 40 osob: - nekuřácký salonek pro 30 osob - letní zahrádka s kapacitou 30 míst. Možnost zajištění soukromých rodinných oslav, svatby. Ubytování v klidné části města Aš, ve dvoulůžkových i vícelůžkových pokojích - sociální zařízení, kuchyňka s ledničkou po 4 pokoje společné.

Hostinská činnost: - rybí restaurace, rybárna: - sladkovodní i mořské ryby - grilované speciality - speciality z kuřecího a hovězího masa - regionální pivo z rodinného pivovaru Chodovar - kavárna: - káva z italského espressa Trombetta - čerstvé a sypané čaje - dezerty.

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Hotel *** - kapacita 31 pokojů - směnárna - vinárna - restaurace - garáže a parkovištěvybavení pokojů - koupelna - WC - TV/SAT - telefon Restaurace

Zámečnictví, nástrojářství -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Hostinská činnost

Zprostředkování obchodu a služeb. Hostinská činnost.