Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Ubytování, Hotel Zlatý Lev. Penzion. Restaurace. Jednolůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje, apartmán. Všechny hotelové pokoje mají vlastní koupelnu a WC, jsou vybaveny vkusným nábytkem z masivu a vysoce kvalitními matracemi z paměťové pěny. Součástí vybavení jsou LCD televizory, ledničky a okna opatřená žaluziemi. V celém hotelu je pokrytí ...

Hostinská činnost: - restaurace, hostinec: - jídla české i mezinárodní kuchyně - alkoholické i nealkoholické nápoje.

Country klub. Stylová restaurace s kapacitou 90 míst s originální kuchyní.

Hostinská činnost: - restaurace, hostinec: - teplá i studená jídla - alkoholické a nealkoholické nápoje. Distribuce: - propan butanové lahve.

Pohostinství, restaurace: - venkovní posezení - letní zahrádka - denní menu.

Nákladní doprava - vnitrostátní a mezinárodní - do 3, 5t, - vozy FORD TRANSIT, hostinnská činnost, drobné zednické práce.

Ubytování, hotel: -sauna -solarium -tenis -masér -vinárna -restaurace -tenisové kurty

Autoopravna: - mechanické opravy osobních vozidel. Služby: - příprava automobilů na STK - pneuservis - diagnostika - montáž příslušenství - klimatizace. Restaurace.

Hostinská činnost: - restaurace, hostinec - kapacita 200 míst: - česká kuchyně - teplá jídla - točené pivo - letní zahrádka pro 80 osob. Možnost grilování. Rozvoz jídel.

Kavárna - snídaně - bar Restaurace - hotová jídla - předzahrádka - možnost pořádat večírky, oslavy, svatby

Víceúčelové sportovní centrum: - střelnice tel.: 606 538 278 Hotel Střelnice: - dvoulůžkové pokoje - restaurace tel.: 603 534 506

Firma se specializuje na internetový prodej hotelu, letenek, restaurací, pronájmu aut a jejich kombinací pro klienty do celého světa prostředníctvím internetových portálů nebo kamenným prodejem.

Hotel - kapacita 45 lůžek - 2 apartmány - restaurace

Restaurační zařízení s vydáváním obědů