Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Ubytování - dvou a třílůžkové pokoje - WIFI připojení - venkovní posezení - bezbariérový přístup - přístup i se psem Restaurace - stálé a denní menu - kuřácké i nekuřácká - salónek pro školení a menší hostiny

Minipivovar Restaurace - kapacita 160 míst - česká i mezinárodní kuchyně - alkoholické i nealkoholické nápoje.

Výroba - dorty a sladkosti na objednávku Kavárna Restaurace, creperie - středozemní kuchyně (zejména na italská) - speciality - francouzské crepes a bretaňské galettes - bioprodukty - čerstvě připravené sendviče

Pohostinství, pivnice: -alkoholické, nealkoholické nápoje. V létě: -grilování -venkovní posezení.

Hotel Faust: - 5 jednolůžkových pokojů - 25 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky - 8 apartmánů s obývacím pokojem, ložnicí a kuchyňkou. Restaurace: - široký výběr jídel.

Výroba: -prořezávačky drážek pneumatik. SQUASH. Bowling-412530250. Fitcentrum-412530978. Realitní činnost. Správa-domy, byty. Restaurace GURMÁN-412530763.

Pizzerie, Bowling: -italská pizza - pečeno na kameni -široký výběr -4 profesionální bowlingové dráhy -rodinné oslavy -firemní oslavy -120 míst -salonky -3 kulečníkové stoly - 2krát biliard - 1krát karambol -letní zahrádka.

Restaurace - hotová jídla - minutky - alkoholické a nealkoholické nápoje - možnost pořádání společenských akcí

Hotel, ubytování: -luxusní horský hotel PRAHA*** s kapacitou 48 lůžek, nabízí možnost příjemně strávených dnů v krásném a čistém prostředí v Deštném v Orlických horách -hotel se nachází přímo pod sjezdovými tratěmi -je vhodný využít i jako školící zařízení -objekt se skládá ze dvou budov: hotel s restaurací, ...

Hostinská činnost.Restaurace. Ubytování: - penzion s celoročním ubytováním.

Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -kavárna, bar. Zajištění: -vlastní balneoprovoz k poskytování léčebných procedur.

Kategorie: -hotel**** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -bar -letní terasa.

Kategorie: -lázeňský hotel**** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -bar -letní terasa. Zajištění: -vlastní relaxační centrum -bazén, whirlpool, sauna -tenisové kurty.

Kategorie: -hotel**** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -kavárna, bar -letní terasa. Zajištění: -vlastní balneoprovoz k poskytování léčebných procedur -bazén, sauna, fitnes -tenisové kurty.

Stylová restaurace: -svatby -promoce -firemní večírky. Jako nevšední doplněk k nabízeným službám nabízíme pro zvláštní příležitosti odvoz historickým vozidlem.

Restaurace: - svatební hostiny - večírky - oslavy, rauty. 2x salonek propojen 70 osob.

Hostinská činnost, pohostinství, restaurace: - nabídka teplých i studených jídel - alkoholické i nealkoholické nápoje.