Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Provozujeme ubytování v Krkonoších u lyžařského svahu v opraveném objektu s restaurací. Čisté a klidné prostředí, celoroční vodní atrakce a bowlingové dráhy jsou součástí našeho ubytování.

Penzion - kapacita 26 lůžek - sociální zařízení na patře - 1 pokoj se sprchovým koutem - uzavřené parkoviště - terasa - restaurace s českou kuchyní

Ubytování: - kapacita 28míst - 8pokojů od 2-4lůžek - snídaně v ceně - možnost stravování-večeře - venkovní posezení-gril. Kavárna-nekuřácká. Možnost ubytování se psy. Pension.

Café bar GAMBIE Restaurace - česká kuchyně - alkoholické i nealkoholické nápoje - salónek - zahrádka

Restaurace - stálý jídelní lístek - polední menu - rauty, oslavy, večírky, - salonek.

Hotel s 33 pokoji a restaurací a minipivovarem. Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, SAT, TV, WI-FI. Hotel je výjimečný gotickými krovy a renesančními malovanými stropy.celková kapacita restaurace včetně gotického sálu je 500 míst.

Penzion - kapacita 30 lůžek v 7 pokojích s vlastním sociálním zařízením - WIFI připojení - lyžárna - terasa Samoobslužný bufetový restaurant - kapacita 80 osob - krajové speciality z Krkonoš - možnost pořádání akcí oslavy, party, rauty, firemní akce, školení, semináře - WIFI připojení - SAT televize ...

Hotel - nekuřácký - kapacita 32 lůžek, apartmány 2x2 lůžka - 2-5 lůžkové pokoje - parkování v objektu - připojení k internetu WIFI - možnost vstupu i se psy (za poplatek, na vodítku) - konferenční místnost pro 60 osob Nekuřácká restaurace - letní terasa Nekuřácká vinárna Jízdárna - vyjížďky - krytá ...

Pizzerie: -nová nekuřácká pizzerie -těstoviny, saláty, poháry, dezerty -vše z čerstvých, kvalitních surovin k tomu určených.

Restaurace - nabídka české i mezinárodní kuchyně - alkoholické i nealkoholické nápoje - možnost odvozu historickým vozidlem.

Penzion - jedno až čtyřlůžkové pokoje Restaurace

-Ubytování v soukromí s poskytováním doplňkových služeb

Hotel - kapacita 12 pokojů - WIFI připojení k internetu Restaurace - kapacita 40 míst - salónky

Císařská louka je ideálním místem pro Vaši firemní akci, svatební party, soukromou oslavu nebo pro posezení s přáteli. Restaurace Cinda.

Restaurace: - teplá jídla, alkoholické a nelakoholické nápoje -velkoplošná projekce sportovních pořadů. Možnost pořádání firemních večírků, rodinných oslav.