Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace. Nabídka českých a staročeských jídel i specialit mezinárodní kuchyně. Bezbariérový přístup, posezení na zahradě.

Pohostinství: -restaurace: -celosvětová kuchyně -minutková kuchyně -pizza 32 druhů -zeleninové saláty -zmrzlinové poháry -značková vína -posezení v příjemném a klidném prostředí. Možnost pořádání společenských akcí: -soukromé a firemní akce, svatby, výročí, narozeniny, křtiny, pohřby, promoce, firemní rauty, ...

Firemní akce a catering. Provozujeme dvě restaurace v Praze a občerstvení na koupališti ve Vlašimi. Nabízíme příjemné prostředí vhodné k pořádání rodinných i firemních akcí. Zajišťujeme catering na akce všeho druhu.

Restaurace a kapacitou 50 míst, salonek s kapacitou 25 míst, terasa 32 míst. Teplá jídla, alko i nealko nápoje. Ubytování, penzion - 20 lůžek s koupelnou, WC a televizí na každém pokoji Wifi připojení k internetu.

Hotel, ubytování, lesní restaurace: -hotel se nachází 13 km od Plzně směrem na Karlovy Vary, odbočka vpravo na Nekmíř -stylový lesní restaurant -penzion funguje od roku 1990 -kapacita 12 dvoulůžkových pokojů, SAT, TV, WC, koupelna -restaurace pro 50 lidí -zimní zahrada -letní posezení s grilováním -pořádání svateb, ...

Penzion - kapacita 48 osob - parkování - wifi - sociální zařízení na pokojích - zvířata jsou povolena - fotbalové a dětské hřiště a hřiště na volejbal - v blízkosti cyklostezky, turistické a běžkařské trasy, sjezdovky Restaurace - kapacita 35 míst - terasa s kapacitou 40 míst

Penzion-Vinárna pod Věží Ubytování-pension: -vinárna -restaurace.

Celoroční ubytování: -kapacita 43 lůžek -pokoj s WC** a sprchou. Hotelová restaurace. Možnost konání svateb, večírků, zábav.

Restaurace Na statku Ubytovna, ubytování, ubytovací služby. 7 pokojů, kapacita 20 lůžek, sprcha WC na pokoji. Penzion, pension Kolín. ubytování:777722213, penzion 602264822

Hostinská činnost, provozování bary a restaurace. Provoz restaurace Lískovecká terasa.

Restaurace - sushi bar Solárium Kurzy - relaxačních cvičení s instruktorkou Fitness - sportcentrum Sqash

Rekreační středisko. Ubytování: - dvě patrové šestilůžkové chaty - 43 šestilůžkových chat se společným sociálním zařízením a kuchyňkou. Restaurace s terasou.

Restaurace. Rozvoz: -pizza -hotová jídla -minutky -těstoviny -smažená jídla -přílohy -nápoje. Ubytování v penzionu: - kapacita 76 míst, dvou až pětilůžkové pokoje. Bar. Pivnice. Solárium.

Nekuřácká restaurace, pivnice: - polední menu.

Hotel **** - kapacita 22 pokojů, 2 apartmány - WIFI připojení k internetu - snídaně formou bufetu - hotelová zahrada - lobby bar - konferenční salónek - sekretářské služby - restaurace

Nově jsme zrekonstruovali ubytování s recepcí. Každý pokoj má vlastní koupelnu a WC včetně welness pokoje. V I.patře ubytováváme i nadále montéry a firmy. Dále pořádáme svatební hostiny a školení do 60 osob. Restaurace zajišťuje snídaně, obědy a večeče 7 dní v týdnu.

Ubytován. Hotel. 10 dvolulůžkových a 2 třílůžkové pokoje. 1 apartmán. Na pokojích je TV, satelit, WC a sprchový kout. Wi-Fi připojení k internetu. Součástí hotelu je restaurace s otevřenou kuchyní.

JaNex Neradil Jaromír Valašské Meziříčí Restaurace: Restaurace Bavorský dvůr - provozní doba Po–So 10.00–23.00, Ne 10.00–21.00 - stravování, denní menu teplá jídla po celý den (Po–So 10.00–20.00, Ne 10.00–14.00) - možnost pořádání společenských, podnikových a rodinných akcí v našem loveckém salónku (kapacita ...

Restaurace a pizzerie: -nekuřácká 80 míst -dětský koutek -kvalitní česká kuchyně -svatby, večírky, rauty -rozvoz pizzy a jídel z jídelního lístku -šipky, kulečník -dva hrací automaty.