Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

DfK Group je skupina společností působící celorepublikově v oblastech seniorské problematiky, rozvoje lidských zdrojů a regionálního rozvoje a dále v Jihočeské kraji v oblasti gastronomických služeb.

Hotel Chateau St. Havel **** Ubytování. Restaurace. Wellness centrum: -sauna, whirlpool. Služby: -pronájem stylových konferenčních prostor. -catering po celé České republice.

Restaurace, hospoda. Hostinská činnost -pivnice. Druhá provozovna: Tenkrát na Východě Jánská 16, Brno, 602 00 -vinárna, studentská vinotéka

Celoroční ubytování ve dvou až pěti lůžkových pokojích, soc. zařízení na patře. Stravování v objektu plná penze nebo polopenze, snídaně formou švédských stolů. Díky své poloze je ideální jak k zimním dovoleným, tak i k letním. K dispozici bar, sauna, stolní tenis, gril, otevřené ohniště

Restaurace a kavárna. Jídelna se samoobsluhou. Služby: -party servis -catering -konferenční prostory s technickým vybavením -pořádání svateb, večírků, rautů, barbecue, konference. Pronájem: -salonek pro 30 osob -sál pro 120 osob.

Služby: - prádelna - mandlování prádla pro hotely - ubytovací zařízení - restaurace.

Mamut Cafe. Služby: -restaurace -pohostinství.

Penzion: -restaurace -kapacita cca 40osob -dvoulůžkové pokoje -letní terasa, gril, parkoviště, wifi.

Ubytování, celoroční provoz: -16 dvoulůžkových pokojů -2 třílůžkové pokoje -ve všech pokojích možnost přistýlky -restaurace s kapacitou 80 míst -denní bar -salonek s kapacitou 40 míst -parkoviště -česká i orientální kuchyně -možnost pořádání -svatební hostiny, rauty, školení -zajistíme rožnění prasete -zajistíme hudbu ...

Pohostinství: - restaurace Rybářská bašta, rybárna. Prodej a chov: - sladkovodní ryby. Sportovní rybaření.

Restaurace, pohostinství, ubytování: - příjemné posezení v restauraci 50 míst, v případě pěkného počasí i na venkovní terase 20 míst - vynikající kuchyně - k dispozici kulečníkový stůl - pěkné ubytování ve třech pokojích za přijatelné ceny 2 lůžkový pokoj - WC a sprcha na pokoji 3 a 5 lůžkové pokoje - WC a sprcha společné na ...

Hotel. Ubytování: - rodiny s dětmi - lyžařské kurzy - sportovní soustředění - školy v přírodě - firemní akce - teambuilding - školení - letní tábory. Restaurace, česká kuchyně. Vinárna, bar. Terasa.

Hospoda U Kostela. Pohostinství.

PANDER'S PUB Irská restaurace: - kapacita 20 míst - irské pivo GUINNESS - pivo BUDVAR - teplá jídla.

Restaurace Ořechovka se nachází v klidné části Liberce, 5 minut chůze od MHD. Je zde možnost parkování před restaurací. V restauraci je možné pořádat firemní večírky, svatby, promoce, třídní srazy. Je zde část pro kuřáky a salonek pro nekuřáky. V restauraci nabízíme velký výběr hotových i minutkových jídel.