Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Pohostinství: -Mexická restaurace: -kapacita 100 -možnost pronájmu po osobní domluvě: -soukromé oslavy, svatby.

Nabídka ubytování v pokojích a apartmánech, restaurace s českou kuchyní. Poskytnutí parkovacích míst

Restaurace, bar: -speciality americké, mexické a české kuchyně, denní nabídka hotových jídel -příprava různých druhů steaků a zeleniny na lávovém grilu - v letním období zahrádní restaurace s vlastním barem.

Ihned po otevření na jaře 1998 se tento minipivovar s restauraci stal jedním z nejoblíbenějších podniků v Praze..

Restaurace s barem a venkovním posezením se nachází v golfové klubovně golfového areálu Ropice.

Stravování. Ubytování: -dvou, čtyř, pěti a vícelůžkové pokoje -společné WC a sprchy-teplá voda Restaurace-bar-vinárna-taneční parket. Restaurace zahradní-gril. Televize-video-satelit. Hřiště-stolní tenis. Koupání-výlety do Českého ráje. Projížďky na koních-kočárem. Školy v přírodě-školení-svatby.

Nekuřácká restaurace ve Zbraslav, Praha 5. Nabídka teplých i studených jídel a nápojů v nekuřácké restauraci na Zbraslavi. Restaurace je otevřena denně. - příjemné posezení v nekuřácké restauraci - nabízíme speciality české kuchyně - poskytujeme cenově zvýhodněné polední menu - česká kuchyně, obědy hotová jídla, omáčky - pochoutky ...

Restaurace: -zdravá výživa -bistro -obchod se zdravou výživou.

Hotel Skicentrum. Hotel*** Ubytování. Restaurace.

Nabízíme rybí speciality, středozemní kuchyně, speciality Fregaty, archivní vína, a také možnost rezervace salonků.

Pizzerie: - italská kuchyně - domácí kuchyně - zahrádka - bar. Rozvoz po Vsetíně zdarma.

Služby, pronájem, půjčovna, reklama: -motokáry -motokárová dráha. Klimatizovaný klub: -restaurace kapacita 150 osob -firemní akce -prezentace firem -hodinové pronájmy, závody -speciální služby dle dohody -pořádání rautů k pořádaným akcím.

Restaurace a penzion U Vladařů. Penzion: - 1x dvoulůžkový pokoj s kuchyňkou a sprchou - 1x třílůžkový pokoj s kuchyňkou a sprchou - 1x 2 x třílůžkový pokoj s kuchyňkou, sprchou a WC. Restaurace: - rytířský salónek - 8 míst - selská restaurace - 20 míst - sportovní pivnice - 24 míst - výborná česká kuchyně.

Ubytování: -moderní multifunkční objekt -51 pokojů -35 twinů -10 dbl (tj. jedno velké lůžko) -1 bezbariérový pokoj -5 APT (s možností přistýlky) Vybavení pokojů: -klimatizace, TV-SAT, telefon, wifi, bezpečnostní schránka, fén, žehlič kalhot, kouřové detektory, nekuřácké pokoje. Restaurace: -kapacita 100 + 10 míst

Americká restaurace a bar již od roku 1994 nabízí autentické gurmánské hamburgery a steaky a také výběr TexMex jídel.