Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Speciality staročeské-starofrancouzské kuchyně, bohatý výběr kvalitních značkových moravských, ale i Francouzských vín a pravé české pivečko.

Romantická restaurace v centru Prahy nedaleko Václavského náměstí.

Hotel - ubytování. K dispozici: - restaurace - kavárna - denní bar - salónek - vinárna. Půjčovna: - sportovní potřeby.

Práce: -zámečnické -svářečské -montážní -zednické -opravárenské Malá letní restaurace

Hotel: -ubytování v centru města -parkování u hotelu -ubytování se psy. Složení pokojů: - 70 dvoulůžkových, sprcha, WC - 3 apartmány. Vybavení objektu: - restaurace Steak bar 55 míst - restaurace Cafe bar 55 míst - restaurace čínská 70 míst. - kavárna 55 míst - salónky 50 a 15 míst.

Realizace, stavba, výstavba: -občanské stavby. Dodávka, prodej, montáž, servis: -plastová okna -dřevěná EUROokna -žaluzie. U Jána: - restaurace, bowling: - denní menu, 45 míst, oslavy, svatby.

Restaurace, kde si každý načepuje pivo sám a kuchyň, do které vidíte (nabízíme i polední menu). Velký výběr coctailů z celého světa. Deset velkoplošných obrazovek. Každý večer DJ, soutěže a tanečnice. Možnost pořádání rautů a firemních večírků. Naše restaurace není jedinečná jen svou polohou - v centru Prahy, na Václavském náměstí ...

Cowboys, je nejnovější restaurace Kampa group a první opravdový steakhouse v Praze, který nabízí výběr skvělých steaků a mořských plodů, za velmi dostupné ceny.

BAR RESTAURANT ZÁGREB: -gastronomické speciality, menu, obědy, večeře -posezení na baru či v boxech -kapacita 120 míst -salonky -firemní a soukromé akce -rauty -kulečníkové stoly -fotbálek, stolní fotbal -elektronické šipky -jukebox -taneční prostor s hudbou, kterou si vyberete -sledování sportovních zápasů na LCD ...

Restaurace. Penzion, ubytování-4 pokoje. Svatby, firemní akce.

Hotel, ubytování, stravování: - 11 nadstandardních pokojů - sociální zařízení, televize, připojení k internetu - nekuřácká restaurace - zahradní restaurace - salónek, bar.

Rodinný penzion: -ubytování.

Provozujeme výjimečný rekreační wellness komplex v Praze a širokém okolí s ubytovací kapacitou 47 pokojů, moderním konferenčním centrem, širokou nabídkou sportovních a volnočasových indoor/outdoor aktivit a health&leisure klubem.

Nekuřácká pizzerie v centru Zlína připravuje pizza placky, zeleninové saláty, bagety, kapsy aj. - Pizza rozvoz po Zlíně zdarma. - Každou středu velká pizza za cenu malé!

Městské lázně Aqua park, Aqua centrum. tobogán. Služby: -lázně s vlnobitím -perličkové lázně -sauna, pára, solárium, tel.: 495211897 -masáže 495404417 -kadeřnictví 495404404 -kosmetika 495404405 -pedikúra 495404406 Nehtové studio JANA -modeláž a ...

Pro milovníky stylu Art Deco a éry 30. let minulého století máme příznivou zprávu. Po dlouhé odmlce byla v Restauraci Pelikán provedena citlivá rekonstrukce interiéru v tomto stylu. Jeho decentní elegance nepochybně osloví i současníky.