Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Penzion, pension, ubytování. Jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s možností přistýlky. Pokoje jsou vybaveny televizí, ledničkou a sociálním zařízením. Restaurace: - výčep o kapacitě asi 30 míst - malý sál pro 40 hostů - vinný sklípek pro 10 hostů. Venkovní posezení. Možnost zajištění firemních večírků a svateb.

Restaurace, pohostinství: - v přízemí prostory pivnice (cca 50míst)v jejíž zadní části vás zabaví kulečník či stolní fotbal, - restaurace nekuřácká (cca 60 míst) - malý salonek (cca 25míst), - v patře zámku se nachází velký sál (cca 11O lidí), který je určen především k oslavám životního jubilea, svatbám, společenským rautům, ...

Pohostinství, restaurace. Pořádání akcí: - svatby - konference - výroční schůze - plesy - podnikové večírky

Pohostinství: -nekuřácká restaurace -grilovaná kolena, žebera, minutky a denní menu.

Restaurace RANCH Poskytují: -restaurační služby -zajištění-svatby, večírky, grilování -ubytovací služby. Dále pořádají: -projížďky na koních -letní týdenní kurzy jízdy na koni -týdenní putovní výlety na koni.

Pohostinství: -vinárna, restaurace -kapacita 80 míst -letní zahrádka -speciality moravské kuchyně -na objednávku -řízená degustace -oslavy, svatby a jiné.

Pohostinství, restaurace. Otvírací doba: Út - Čt a Ne 15-22 hod, Pá-So 15-24 hod, Pondělí - zavřeno

Lázeňský hotel AURA PALACE Hotel: - ubytování - lázeňská péče - wellnes služby - restaurace, pivnice.

Pizzeria Buon Giorno v útulných prostorech pražské Slavíkově ulici nabízí: - pizzy - saláty, těstoviny a deserty - bohatý zásobený nápojový lístek - včetně piva Gambrinus 10° a Pilsner Urquell 12°. Pokud dáváte přednost rychlému občerstvení, můžete u nás dostat svoji pizzu za neuvěřitelných 10 minut! Pizzeria Buon Giorno se za dobu ...

Kategorie: -penzion, koliba - celoroční ubytování. Složení pokojů: -1, 2, 3 a 4 lůžkové pokoje, sociální zařízení, TV Vybavení objektu: -sauna -koupaliště se solárním ohřevem. Pohostinství: -restaurace pro 50 osob: -salonek pro 30 osob -vinárna pro 30 osob -česká kuchyně -grilování, krb.

Restaurace. Teplá i studená jídla české i mezinárodní kuchyně.