Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace, prodejna a e-shop zdravé výživy. Na restauraci nabízíme krom polévky a menu 3 jídel také velké množství BIO nápojů, BIO kávy i námi pečených zákusků. V našich 2 prodejnách v Pardubicích (na třídě Míru a nově na Palackého naproti pivovaru) máme kolem 3000 druhů zboží (BIO potraviny, přírodní kosmetika, ekodrogerie, knihy) z nichž je ...

Nabídka jídel minutkových i na objednávku. Možnost pořádání společenských akcí. K dispozici je bowling.

Restaurace. OTEVÍRACÍ DOBA KVĚTEN - ZÁŘÍ Po ZAVŘENO Út ZAVŘENO St 16 - 23 Čt 16 - 23 Pá 16 - 23 So 11 - 23 Ne 11 - 23.

Vaříme z čerstvých produktů, které osobně vybíráme od českých farmářů ze Šumavy, Krkonoš a Vysočiny. Mořské plody pro nás dováží sympatický Ital Eni'o z rybího trhu v Benátkách .

RESTAURACE U ZELINGERŮ - restaurační služby

Restaurace a hotel se nachází v centru města a nabízí denně minimálně 12 hotových jídel a z minutkového jídelníčku 50 jídel. V letních měsících je otevřena zahradní restaurace.

Ubytování: -zajištěno pro 98 osob ve dvou, tří, čtyř, pěti a šestilůžkových pokojích, každý pokoj je vybaven WC a sprchou -celý hotel je kompletně vybaven antialergickými pokrývkami a pobyt je zde tak vhodný i pro alergiky -v hotelu je k dispozici vyhřívaný bazén o rozměrech 8 x 4 x 1, 5 metru, sauna, stolní ...

Hostinec Hlučál - restaurace Penzion Hlučál -ubytování

Restaurace. - pořádání soukromých akcí - cateringové služby - rozvozy obědů Penzion U Trojanů * - ubytování v pensionu

Tělovýchovná jednota. Ubytovna - tel. 604 966 936. Restaurace - tel. 728 438 474.