Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace. Nabídka hotových, minutkových a grilovaných jídel. K dispozici je velká zahrádka. Možnost připojení k internetu.

Restaurace. Restaurace U Puškaře je stylová hospoda v centru Olomouce.

Služby: -hotel -ubytování -čtyřlůžkové pokoje se sprchou, WC, televizor, satelit -stravování -restaurace -dětské hřiště -salonek ku příležitosti oslav, semináře, promoce.

Penzion, pension, ubytování: - na okraji Pece pod Sněžkou, přímo v centru lyžařského střediska, 50 m od spodní stanice vleku Javor - nabízí ubytování ve 2, 3 a 4 lůžkových pokojích s vlastním socialním zařízením, televizí a satelitem, free WIFI - kapacita ubytování je 42 lůžek. - k dispozici sauna, vířivka, tenisový kurt Nedílnou ...

Restaurace, hotel: - restaurace Luční bouda je nejvýše položeným restauračním zařízením v Čechách.

Restaurace -italská kuchyně, pizza, minutky na grilu. Coctail bar. Diskotéka.

Botel. Ubytování a stravovací služby v centru Prahy, atraktivní restaurace, terasa, možnost firemních akcí, večírky, oslavy, promoce, svatby.

Motorest, hostinec. Restaurace: - stravování - salonek - pořádání oslav, firemních večírků a školení. Pohostinství.

Služby: -hotel a pizzerie ve Vysokém Mýtě. -dvou až čtyřlůžkové pokoje.

Penzion: -ubytování ve dvou apartmánech a dvou dvoulůžkových pokojích -restaurace s terasou -výhled na řeku a zámek s věží.

Restaurace: - stravování - kapacita 100 míst - bezbariérový přístup. Možnost využití sálu s 500 místy pro pořádání svateb a oslav. Pivnice: - kapacita 70 míst - nekuřácký salonek - herna vybavená kulečníkem, šipkami a hracím automatem.