Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Penzion. Ubytování: -36 lůžek v jedno až čtyřlůžkových pokojích-vlastní sociální zařízení Restaurace. Zahradní posezení.

Restaurace, stravování. Součástí je 6 bowlingových drah, šipky a billiard. Pronájem salónku.

Restaurace: -teplá jídla po celý den -nápoje -občerstvení -společenské akce svatby, promoce apod. -pronájem salonku.

Rodinný hotel. Ubytování: - 16 pokojů - 6 apartmá. Všechny pokoje jsou standardně vybaveny televizí s příjmem satelitních programů, telefonem a minibarem. V suterénu hotelu se nachází také hotelová garáž pro 6 vozů. Hostům je k dispozici hotelová restaurace.

Ubytování. Penzion Jiskra se nachází v klidném místě cca 300 m od centra Deštného. Nabízí svým klientům ubytování ve 2 - 6 lůžkových, apartmánových pokojích. V přízemí je restaurace a společenská místnost s televizí a krbem. Lyžařské vleky jsou vzdáleny cca 15 min peší chůze od penzionu. letní sezona za den s polopenzí - ...

Pohostinství: - slovácká izba - sál o kapacitě 60 míst, - pro zájezdy, svatby, oslavy... - kuželna - 2 dráhy, - vinný sklípek - degustace vzurků, - slovácký dvůr - pořádání akcí s dechovou hudbou, - pivnice.

Restaurace: -nabízí jídla teplé i studené kuchyně.