Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Pohostinství: - slovácká izba - sál o kapacitě 60 míst, - pro zájezdy, svatby, oslavy... - kuželna - 2 dráhy, - vinný sklípek - degustace vzurků, - slovácký dvůr - pořádání akcí s dechovou hudbou, - pivnice.

Restaurace: -nabízí jídla teplé i studené kuchyně.

Chata Na Vyhlídce: - ubytovací služby. Restaurace. - celková kapacita 45 lůžek + přistýlky - dvou a třílůžkové pokoje turistického charakteru, sociální zařízení na chodbě -¨dvoulůžkové pokoje s TV a vlastním sociálním zařízením a sprchou hotelového charakteru -¨salonek pro 12 osob - formanka pro 30 osob - sál pro 70 osob - dětský ...

Restaurace nabízející teplá i studená jídla, alkoholické i nealkoholické nápoje, výběr zmrzlinových pohárů, točené pivo.

Pohostinství: - pizzerie, restaurace, bar, pivnice, hospoda Ubytování: - 2x dvoulůžkový pokoj, sprcha, WC, TV - 1x apartmán pro dvě osoby, kuchyňský kout, TV, vířivá vana, WC. Pivní lázeň: - pivní koupel, masáže.

Restaurace, pohostinství.

Restaurace: -denní i stále menu -speciality -firemní oslavy, večírky -obědy a večeře pro zaměstrance.

Farma, chov: - ovce - koně Ubytování na farmě s kapacitou 20 osob. Možnost projížděk na koních a rybaření. Restaurace

hotel****, ubytování v centru Hotel Pod Věží má celkovou kapacitu 12 pokojů, nachází se v historické budově. Přestože leží na jednom z nejatraktivnějších míst v Praze, na tzv. „královské cestě“, pyšní se tichou a velmi klidnou atmosférou. Archeologické průzkumy uvádějí, že některé části budovy se dochovaly z 12. století, hotel si tak uchovává ...

Výroba, prodej: -ovocné a kynuté knedlíky, (knedle) Bramborové. Restaurace. Pohostinství, pivnice. Kapacita cca 60 osob. Nevaří se.

Sezoní hostinec duben - říjen. Klidné prostředí bez reprodukované hudby v trempském stylu. Posezení pod drnem v zemním sklípku 15 míst. Venkovní posezení s výhledem na vodu. 80 míst pod střechou, 20 na zahrádce. Zastřešené ohniště, kamenná udírna a gril. Čepované světlé pivo Gambrinus 12°, Primátor 10° a Weizenbier-světlé pšeničné kvasnicové ...

Restaurace. Příjemné odpolední a večerní posezení v historickém centru Brna nabízí Brněnský šenk. V provozu zahrádka na ulici Dominikánské s kapacitou 48 míst. Přijďte ochutnat klasickou českou kuchyni. Sledujte sportovní přenosy. Navštivte také Pizza Coloseum.