Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace - Apart Chlum. Restaurace. Apartmá.

Restaurace, nabídka teplých jídel a točeného piva v prostředí restaurace se živou hudbou. Tradiční česká a mezinárodní kuchyně. Firemní večírky, promoční hostiny.

Restaurace: - stravování. Denní menu. Pořádání: - rodinné oslavy, svatby a ostatní společenské akce. Sál: - kapacita 80 osob, taneční parket, jukebox. Banketka: - kapacita 25 osob. Letní terasa: - kapacita 50 osob.

Autooprava, autoservis: - všechny značky - oprava, servis - výměna: - oleje, náplně - údržba a běžné mechanické práce. Emise - měření: - pro značky AUDI, ŠKODA, VOLKSWAGEN, SEAT. Restaurace ŠAMPAN BAR GAMA.

Restaurace Grácie v Opavě. Restaurace Grácie je nově kompletně zrekonstruována s moderní gastronomií, příjemným posezením u krbu s televizí a možnosti připojení k internetu. Restaurace je rozdělena pro kuřáky a nekuřáky s profesionální vzduchotechnikou a klimatizací.

Restaurace. Čínské speciality.

Výroba: -hotová teplá a chlazená jídla. Výroba hotových teplých a chlazených jídel. Distribuce jídel přímo ke koncovému zákazníkovi podle frekvence, která mu nejvíce vyhovuje. Provoz restaurace s možností ubytování

Hostinec. Služby: - restaurace - stravování - teplá kuchyně, točené pivo a jiné alkoholické i nealkoholické nápoje.

Ubytování: -hotel Restaurace, pizzerie.

Hotel: -ubytování -restaurace -sezonní provoz.

Čtyřhvězdičkový hotel v centru Prahy. - 76 unikátně zařízených pokojů - apartmá - restaurace, hudební klubu a bar - konferenční místnost pro max. 26 osob - wellness

Ubytování, restaurace, stravování. Ubytování: - celoroční provoz - všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a televizí - ubytování je možné sjednat se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo bez stravování. -parkoviště - poloha ve městě – centrum. - Wifi free Restaurace: - celotýdenní provoz – otevřeno od 11.30 hod. ...

Bývalý B klub. Béčko: -restaurace -disco -vinárna -kuželky -herna.

Rekreační a školící středisko Trhovky-Orlická přehrada: -ubytování v luxusních bungalovech pro 4-5 osob -stravování ve stylové restauraci -školení -společenské akce -selata grilování -tenis, squash -projížďky na lodích -reprodukovaná i živá hudba.