Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Služby: - zakázková kovovýroba. Penzion a restaurant u Lochmanů.

Středověká krčma, restaurace, pohostinství Unikátní středověký program - každý pátek a sobotu od 19:00 hodin: -tanečnice na stolech, kejklíři, šermíři, fakír i žebráci -vrhání nožů na živý cíl -středověké speciality připravené na otevřeném ohni, které se jí rukama -připravte se na šokující středověké prostředí a poněkud drsnou ...

Pizzeria-74 míst. Zahradní restaurace-36 míst. Závodní stravování: -RESTKUPON, ISŠ* stravenky -hotová jídla. Prodej: -pizza -saláty -občerstvení káva, čaj, nealko a alkoholické nápoje -dovoz pizzy na objednávku. Možnost uzavřené společnosti na objednávku.

Pohostinství: -nekuřácká restaurace - kapacita 60 míst: -teplá jídla po celý den -denní menu -salonek pro 20 osob -možnost pořádání pro rodinné oslavy, svatby a firemní večírky.

Koliba. Restaurace: - stravování - kapacita 80 osob. Jídla tradiční valašské kuchyně. Sobotní pravidelné cimbálové večery. Letní zahrádka. Dřevěný gril. K dispozici je ohniště k opékání. Ubytování: - 5x dvoulůžkové, třílůžkové pokoje s přistýlkou - sociální zařízení má každý pokoj.