Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace: - stravování. Restaurace obsluhovaná modelovou železnicí (modelovými vláčky, které brázdí 250 metrovou trať). Nápoje vám přivezou až ke stolu a bez zpoždění. Zahradní restaurace s areálem pro děti.

Restaurace: -hotová a minutková jídla. Ubytování: počet pokojů 7 počet lůžek 16 ...

Restaurace: - stravování. Speciality italské kuchyně. Pizza.

Golfový klub. - 18 normovaných jamek s celkovým handycapem 68 - 3 jamková akademie - otevřený i krytý driving range pro trénování odpalů - cvičný putting green Restaurace Prodej: - široká nabídka golfového vybavení a oblečení (hole, bagy, vozíky, míčky, oblečení, rukavice, boty, čepice a nespočet dalších položek)

Restaurace: - salonek 40 míst Možnost pronájmu sálu: - balkón - kapacita 300 míst Cateringové služby Provoz solária

Restaurace: - stravování - denní menu - kapacita 50 osob. Salonek: - kapacita 16 osob. Pořádání: - svatební hostiny, firemní akce, rodinné oslavy, abiturientské večírky.

Služby: -pension, apartmány a restaurace -kapacita ubytování 26 lůžek -rybolov, cykloturistika, památky.

Restaurace NA SÍDLIŠTI: -obědy, večeře -svatby -taneční zábavy -hostiny a večírky.

Hotel: -ubytování v centru Kralovic -snídaně, obědy, večeře, hotová jídla -salonek -možnost školení, soukromé akce -nově zrekonstruováno.

Restaurace. Hotová jídla, minutky, rybí speciality.

Zahrádka ve dvoře jsou v plném provozu, kapacita až 120 míst, příjemné posezení, oslavy všeho druhu. Polední menu, jídla s sebou bez čekání. Možnost pořádání firemních večírků, svateb, oslav a dalších akcí. Rezervace je jednoduchá.

Restaurace. Telefonní číslo je na telefonní automat, který je umístěn na chodbě.

Ubytování, hotel: -16 pokojů -dvoulůžkové a jednolůžkové -8 apartmánů, které se skládají z obývacího pokoje a ložnice -možnost dvou přistýlek -v ceně za pokoj je zahrnuta snídaně, DPH a taxy. -parkoviště. Restaurace: -60 míst -zimní zahrada a osvětlená terasa -65 míst -pořádání rautů, firemních večírků, oslav ...

Restaurace. Texas restaurant specializovaný na steaky, Tex-Mex, barbecue, ryby, těstoviny, speciality, Hot-tipy, humidor a vinotéku. Možnost uspořádat firemní akce, rodinné oslavy, rauty. Nabízíme pohodlí, klimatizaci a WiFi. Příjímáme kreditní karty a stravenky.

Hotel. Ceník ubytování: - jednolůžkový pokoj + snídaně 850Kč - dvojlůžkový pokoj 1190Kč - apartmá se dvěma ložnicemi ve standardu pro 4 osoby 1990Kč - přistýlka 390Kč. Restaurace: - taneční parket - uspořádání společenských akcí až pro 120 os. - salonek Hexagon pro 12 os. - kavárna - 45 míst, kde se pořádají akce menšího ...