Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Emmy Rezidence je nový, nadstandardně vybavený tříhvězdičkový hotel, který respektuje svým architektonickým řešením a nabízenými službami požadovaný kvalitativní světový trend. Svou polohou v klidné části Prahy-Krč, snadnou a rychlou dostupností do centra, je ideálním místem pro realizaci obchodních cest, ale i pro ty, kteří chtějí strávit ...

Penzion: -ubytování pro 50 osob v pokojích s vlastním sociálním zařízením -stravování v celoročně otevřené restauraci -možnost pořádání svateb, firemních akcí, rodinných oslav.

Hotel, ubytování: -52 lůžek -dvoulůžkové a třílůžkové pokoje -restaurace a nápojový bar s volnou terasou -vzdělávací středisko 2 učebny vybavené technikou vhodné pro školení, kurzy, semináře -sportovní zařízení -posilovna -sauna -herna.

Nabízí -6 druhů točeného piva -teplá a studená jídla -speciality -značková vína -letní zahrádka -zimní nekuřácká terasa -salonek (pronájem).

Restaurace: -výběr hotových jídel, hotová jídla -zvěřinové speciality -další široká nabídka -nekuřácká jídelna.

Vinotéka, restaurace. Prodej: - víno - dary moře - cukrovinky - zákusky - saláty.

Restaurace, stravování. Denní menu. Bar. Bowling. Ubytování. Wifi zdarma.

Restaurant: -bar -výběr naší i zahraniční kuchyně -salonek. -letní zahradka, kapacita 100 míst -diskotéky, živá muzika -catering, zajištění různých oslav u nás i mimo naší restauraci.

Služby: - restaurace 30 osob. - nekuřácký salonek 30 osob

Kategorie: -penzion - celoroční ubytování v soukromí: -2 dvoulůžkové pokoje -1 čtyřlůžkový pokoj -3lůžkový pokoj -wifi -snídaně -u zámku Vizovice. Pohostinství: -restaurace, hostinec.

Ranč. Stylová westernová restaurace: - stravování. Steak House, pizza. Dětský koutek - houpačky, skluzavky atd. Půjčovna: - skútry, šlapadla, loďky. Ubytování: - 2, 3 a 4 lůžkové pokoje - vlastní sociální zařízení, TV, SAT, rádio a Internet na pokojích.

Restaurace, pohostinství: -70 míst -teplá i studená kuchyně -alkoholické i nealkoholické nápoje -letní zahrádka.