Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Penzion - v penzionu jsou k dispozici čtyři dvoulůžkové pokoje a jeden velký třílůžkový Kavárna - italská káva značky DiCaf - Platino, káva Lavazza - nadstandardní nabídka čajů - nealkoholické i alkoholické koktejly - zmrzlina vlastní výroby

Sportovní aktivity pro všechny věkové kategorie. Restaurace: - pronájem: - sál, salonky. Turistická ubytovna.

Pizzerie, pizzeria. Restaurace, pohostinství: -italské speciality -pizza, těstoviny Ubytování.

Restaurace, pohostinství: Restaurace 31 míst Salonek 25 míst Letní terasa 70 míst Minutková kuchyně Česká kuchyně Možnost pořádání oslav, firemních akcí, promocí, večírků a jiných akcí

Nabízíme dárky v podobě zážitků pro ženy, muže, děti, firmy z oblasti adrenalinu, relaxace, sportu, zábavy apod. Bonusy, věrnostní programy. Firma působí v rámci celé ČR.

Pohostinství, hospoda, restaurace.

Restaurace. Další restaurace: - kavárna Lesenka, Cihelní 1332/3 Bruntál, tel. 554 712 003.

Restaurace: -teplá i studená kuchyně -mezinárodní kuchyně -denní menu -rozvoz jídel.

Restaurace: -svatby, promoce, rodinné oslavy, rauty, letní terasa -salonek.

Restaurace: -restaurační služby -nápoje v širokém sortimentu -možnost rezervace pro společenské akce (večírky, svatby, firemní akce aj.) -školení včetně videoprojekce, flipcharty, zpětný projektor -kapacita 70 míst včetně stravování.