Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Jsme typická staročeská restaurace, která poskytuje ideální prostory pro pořádání nejen rodinných, ale i firemních večírků a dalších společenských událostí. Pořádáme exkurze v pivovaru a pivovarském muzeu.

Hotel nabízí ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s plným vybavením. Koupelna se sprchovým koutem, toaleta.) Celková kapacita je 29 lůžek. Rozdělení pokojů: 2 lůžkový 6 x 3 lůžkový 3 x 4 lůžkový 2 x Pro méně náročné je k dispozici kemp s možností stanování.

Hradní club: -restaurace II.cenové skupiny -parkoviště (40 míst) Kapacita restaurace: 100 míst. Bezbariérový přístup. Otevírací doba: celoroční, denně 10-22 hodin.

Formanka: -restaurace -možnost pořádání hostin, svateb (kapacita 90 míst + 60 míst kavárna)

Hotel: -ubytování v pokojích s vlastním sociálním zařízením -restaurace, vinárna -vlastní parkoviště.

Stylová restaurace: - tradiční česká kuchyně - obědová meníčka - menu, , zdravá výživa" - originální pizza - 19 druhů - restaurace 60 míst - nekuřácký salonek pro 8 – 10 osob - školící místnost pro 35 – 45 osob - klubovna do 20 osob.

Hotel: -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích a apartmánech -restaurace, vinárna -možnost pořádání školení a seminářů.

Pohostinství: -restaurace: -84 druhů jídel světové kuchyně.

Stravování: - hostinec - pohostinství - restaurace. Pořádání, zajištění: - akce (rodinné oslavy, plesy).