Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace: -široký sortiment nápojů a skvělých pokrmů za příznivé ceny -salonek k uspořádání různých soukromých akcí, oslav, firemních večírků a pod.

Ubytování hotelového typu: -dvou až pěti lůžkové pokoje (včetně sociálního zařízení na každém pokoji) Restaurace Vinárna Parkoviště u objektu -vhodné i pro cykloturisty a lyžaře

Penzion: -ubytování (kapacita 36 lůžek) -restaurace -cykloturistické stezky -běžecké tratě a sjezdovky.

Rodinný penzion: -ubytování (26 lůžek a 6 přistýlek) -restaurace -cyklotrasy, běžecké stopy.

Služby: -pizzerie nabízející speciality italské kuchyně, pizzy, těstoviny, saláty, mořské plody, výběr alkoholických i nealkoholických nápojů a točené pivo Stella -kapacita restaurace je 36 míst -možnost posezení v nekuřáckém salonku -předzahrádka s obsluhou.

Restaurace, pizzerie: -rozvoz objednávek.

Pohostinství: -restaurace Zelenáčova šopa - kapacita 100 míst: -možnost pořádání společenských akcí. -hudební a divadelní klub.

Příjemné prostředí horské chalupy. 2-4lůžkové pokoje, tradiční česká kuchyně, stylová restaurace. Školní lyžařské kurzy, rekreace rodinné i pro skupiny, zimní tábory, jarní prázdniny. Chata je přímo u sjezdovky s výhledem na Sněžku a Krkonoše.

Hotel Sirius nejlevnější ubytování v Pardubicích. Kapacita hotelu je 66 lůžek v 31 pokojích: -dvoulůžkový 487, - Kč / noc -třílůžkový 569, - Kč / noc -čtyřlůžkový 715, - Kč / noc. Stravování je zajištěno formou obsluhy v hotelové restauraci. Pro zpříjemnění Vašeho posezení je k dispozici televizní přijímač.

Hotel ARENA se nachází nedaleko od centra Liberce poblíž komunikace spojující Liberec s Prahou a Ústím nad Labem. UBYTOVÁNÍ: Hotelová část: 57 x dvoulůžkový pokoj (z toho 5x bezbariérový) 8 x apartmán Ubytovna: 5 x čtyřlůžkový pokoj 22 x šestilůžkový pokoj CENY: Snídaně Kč 110,- Hotelová část: dvoulůžkový Kč 1.300,- (pro jednu ...

Restaurace. Pizzerie. Míchané alkoholické i nealkoholické nápoje. Prodej točené zmrzliny a shake.

Restaurace s kapacitou 320 míst nabízí jídla české kuchyně a nápoje včetně točeného piva. Služby: -pořádání společenských, kulturních akcí - sálonek (25 a 40 míst), sál (110 míst)

Restaurace: -šipky -kuželky 2 dráhy -squash.

Varna: - restaurace s denním barem - diskotéka.