Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Mexická restaurace. Restaurace Hacienda Mexicana: -mexická restaurace s atypickým interiérem a středoamerickými specialitami -americké suroviny a koření -hudba středoamerická salza.

Hostinská činnost Taxislužba Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. kontakt:

Stravování: - restaurace - venkovní posezení, terasa s krbem.

Stravování: - restaurace - salonek (kapacita 30 míst).

Hotel: -ubytování -celodenní stravování -balneo provoz.

Hotel Paganini se nachází v samém centru městečka ležícího na obou březích Labe v úrodné Polabské nížině. Čtyřhvězdičkový hotel Paganini nabízí ubytování v 26 moderně vybavených pokojích umístěných ve třech podlaží s celkovou kapacitou 45 lůžek – u některých pokojů možnost přistýlky. Jeden pokoj pro tělesně postižené. V ceně ubytování je ...

Restaurace. Kavárna. Pořádání akce, svatby, večírky.

Hotel „NOVÁ POŠTA“ se nachází na severu Prahy, EXIT 1 – Zdiby, dálnice D8 směr Teplice, 2 km od Letňan. Autem cca 10 min. do centra Prahy. Hotel nabízí příjemné ubytování v blízkosti Prahy. Zahrnuje 11 nově zrekonstruovaných, plně zařízených dvou a třílůžkových pokojů včetně pokojů pro nekuřáky a tři klimatizované salonky, vhodné pro ...

Hotel: -ubytování ve dvou, tří, a čtyřlůžkových pokojích se sprchou a WC, televizním a rádiovým přijímačem -restaurace -fitness, sauna, masáže, otevřený bazén.

Hotel: -ubytování -restaurace -salonek na objednávku -možnost pořádání svateb a večírků -parkoviště.

Hotel: -ubytování jednotlivců i skupin -restaurace -skupinové stravování -směnárna -parkoviště garáže v objektu -salonek -konferenční prostor -rauty, oslavy, svatby, firemní jednání.