Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace: - 3 salónky pro 30-50 osob - společenská setkání - plesy - taneční zábavy - rodinné oslavy, svatby. Cukrárna. - zákusky - dezerty

Hotel s kapacitou 100 lůžek se nachází v centru rekreační oblasti kolem Máchova jezera. Ubytovací kapacita hotelu činí 34 kompletně vybavených dvou až třílůžkových pokojů s možností přistýlky a čtyři apartmány. K dispozici je i stylová restaurace.

Ubytovna. Občerstvení, restaurace.

Restaurace. Nabídka teplých a studených jídel či alkoholických a nealkoholických nápojů.

datum zániku: 19.2.2007 Pohostinství, restaurace

Restaurace - česká kuchyně - alkoholické i nealkoholické nápoje - možnost pořádání firemních i soukromých akcí - k dispozici je salónek a terasa

Velkoobchod: -alkoholické nápoje -značkové lihoviny-zastoupení LIKÉRKA BOŽKOV. Restaurace. Ubytování.

Restaurace Bazalka: - ostrov salátových specialit - lehká jižní kuchyně - saláty všeho druhu. Možnost pořádání: - svatební hostiny - oslavy - firemní večírky - kompletní gastronomické akce na klíč.

Datum zániku:26.03.2012 Motorest: -restaurace -parkoviště (10 míst). Kapacita restaurace: 38 míst. Bezbariérový přístup. Celoroční provoz. Otevírací doba: PO-PÁ 7-22.