Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Služby: -snídaně, přesnídávky, obědy, večeře -obložené mísy, saláty, chlebíčky -objednávky i telefonicky -alkoholické a nealkoholické nápoje -zmrzlina -možno platit stravenkami SYAS, GASTROTURKY, CENTRAL, TICKET RESTAURANT.

Hotel - kapacita 12 lůžek - parkoviště - úschovna cenných předmětů - povolen vstup psům - restaurace - zahradní terasa

Služby: -ubytování -stravování -restaurace -vinárna.

Služby: -restaurace -denně velký výběr jídel -společenské akce -svatební hostiny.

Hotel: -stylová jihočeská restaurace -svatební hostiny, školení, promoce -zahradní restaurace -noční klub -autokemp -ubytování.

Restaurace: -nabídka teplých i studených jídel a alkoholických i nealkoholických nápojů.

Středověká krčma, restaurace, pohostinství Unikátní středověký program - každý pátek a sobotu od 19:00 hodin: -tanečnice na stolech, kejklíři, šermíři, fakír i žebráci -vrhání nožů na živý cíl -středověké speciality připravené na otevřeném ohni, které se jí rukama -připravte se na šokující středověké prostředí a poněkud drsnou ...

Restaurace: -jídla české i mezinárodní kuchyně -k dispozici je salónek pro pořádání společenských akcí.

Hotel: -ubytování ve dvou až šestilůžkových pokojích -restaurace -možnost uspořádání rodinných oslav.

Tříhvězdičkový hotel. Ubytování: -70 lůžek, 10 přistýlek, 1 dětská postýlka -jednolůžkové, dvoulůžkové, čtyřlůžkový APP a třílůžkové pokoje -koupelna, WC, telefon, TV, internet -bezbariérový dvoulůžkový pokoj Parkoviště-bezplatné, kamerový systém Restaurace, letní terasa. Kavárna, vinárna, kongresový salon Zahradní ...

Služby: -pohostinství. -sál s kapacitou 60 osob + přísálí 60 osob -vhodné pro soukromé a firemní akce -možnost skupinových akcí do 100 osob.

Hospoda - kapacita 50 míst - alkoholické a nealkoholické nápoje - nekuřácký salónek

Restaurace - kapacita 50 míst - venkovní posezení 30 míst

Hostinec - kapacita 30 osob

Hotel*** - zaměření na sportovní soustředěnípořádání - firemní akce - oslavy, večírky Restaurace

Restaurace - teplá i studená kuchyně - alkoholické a nealkoholické nápoje