Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace a čajovna Avalon – Vinný sklípek ve Valticích. V našem vinném sklípku ve Valticích nabízíme jihomoravská vína nejrůznějších odrůd. V provozu restaurace kde nabízíme keltskou a středověkou kuchyni. Penzion.

Ubytování: -penzion -stravování - hudba - tanec.

Restaurace, pizzerie, bar, club, letní zahrádka. Ubytování: - 1x jednolůžkový pokoj - 1x dvoulůžkový pokoj - apartmán pro 4 osoby - dva dvoulůžkové pokoje mobil 602 550 503, 737 059 836.

Autokempink, autocamping, kemp. Ubytování: -celoročně-po domluvě nad 20 lidí. -sezóně-1.května-31.října -chatky se sociálním zařízením -ubytování na pokojích -karavany a obytné vozy -volná plocha 2, 5 ha pro vlastní stany a obytné přívěsy, elektrické přípojky a sociální zařízení. Restaurace-celoročně obědy, u ubytovaných plná penze po ...

Ubytování, penzion, pension: -v příjemném prostředí -celoroční -rekreace, dovolená, víkendové pobyty, nocleh, služební cesty -5x dvoulůžkové pokoje a dva třílužkový s možností přítýlky -pokoje jsou plně vybané s krásnou vyhlídkou na vinohrady -každý pokoj má kabelovou televizi a vlastní sociální zařízení, wifi -součástí areálu je i ...

Ubytování: -penzion s celoročním ubytováním. Možnost půjčování kol. Hostinská činnost: -občerstvení s posezením v blízkosti rybníka. Prádelna - Strachotín, Družstevní 226.

Nabízíme: -ubytování wellness -pivní lázně -kongresový sál -bowling -restaurace Sladovna -pivní šenk U Prokuristy -lovecký salonek -sloupový sál -rauty -svatby -recepce exkurze pivovarem -muzeum pivovarnictví.

Restaurace: -kapacita 80 míst -moravská kuchyně -společenské akce. Ubytování, penzion: -celková kapacita 15 lůžek. Vybavení pokojů: -lednička, minibar, televize, satelit, telefon, wi-fi -každý pokoj má WC a koupelnu. Služeb: -catering.

Rekreační středisko Hálův mlýn se nachází v prostředí přírodního parku Údolí Bílého potoka, které se táhne od Veverské Bítýšky až k Velké Bíteši. Široké možnosti sportovního a kulturního vyžití. Ubytování v chatkách, karavanech, stanech. Restaurace a Hospůdka.

Komfortní hotel v krásném prostředí lesů 30 km od Brna u exitu D1 v lokalitě "U devíti křížů". Kapacita hotelu 80 lůžek, reprezentativní školící prostory. Restaurace s velkou terasou, parkoviště, wifi. Hotel je bezbarierový.

Služby: -restaurace -ubytování -svatby, promoce, večírky zábavní, firemní -denní bar -velký sál (80 hostů) -malý sál-uzavřená společnost -zahrádka -v letních měsících venkovní grilování. 14x2lůžkový pokoj 6x3lůžkové pokoje 4x apartmány. Školení, teambuilding, firemní prezentace.

Surmař, s.r.o. provozuje klubovou restauraci a zaměřuje se na pořádání společenských akcí.

Hotel: - ubytování ve dvou až pětilůžkových pokojích - k dispozici Wi-Fi připojení k internetu - úschovna kol i motocyklů - dětský koutek a parkoviště. Služby: - restaurace - pořádání svateb, rodinných oslav, škol v přírodě, firemních akcí.

Hotel. Ubytování. Hotel se nachází 20km od Brna, směr Vídeň. Celková kapacita 32 lůžek v 11 nadstandartně vybavených pokojích, nekuřácká restaurace, kuřácká pivnice, vinárna, salonek, konferenční místnost, venkovní posezení, wellnes centrum sauna, výřivka. Podzemní i venkovní parkoviště.

Hotel Palacký - tříhvězdičkový hotel: -celoroční ubytování v Brně -40x dvoulůžkový pokoj (na pokoji sociální zařízení, lednice, TV, SAT, telefon, připojení k internetu) -800-1000 lůžek v období červ.-pol. září -stravování pro skupiny v Pizzerii Mozzarella nebo na Menze Kolejní dle denní nabídky -pronájem výukových a školících, konferenčních ...

Jedinečný výhled na Brno. Ubytování: -hotel -33 pokojů, 4 apartmány a imobilní pokoj -celkem 59 lůžek -vybavení pokojů (TV, telefon, minibar, kompletní sociální zařízení, trezor). Restaurace: -zastřešená terasa -pivnice -2x salónek pro 50 a 20 osob -1x salónek 25 osob -1x salónek 15 osob -firemní školení -rauty -svatební ...

Hotel Olga s.r.o. poskytuje ubytování ve 20 pokojích s kapacitou až 50 osob a s hotelovou restaurací s možností různých oslav a akcí.

Ubytování hotelového typu 220 lůžek: -jednolůžkový 700, - -dvoulůžkový pokoj ve studiu 750, - -dvoulůžkový 900, - -dvoulůžkový s vanou 1000, - -dvoulůžkový VIP 1200, - -třílůžkový pokoj ve studiu 990, - -třílůžkový 1200, - -Suite 1200, -. Bezbariérový přístup, WC, sprcha nebo vana, TV-SAT, lednice, telefon, připojení na internet. V ...

Nově otevřený rodinný penzion, pension, ubytování. Celoroční ubytování v penzionu. -rekreace -dovolená -služební cesta -nocleh. Ubytování při BVV (veletrhy, výstavy) . -kapacita penzionu je 24 lůžek: -6x 4-lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, klimatizace, televizí a připojením k Internetu -stravování možno v ...

Vinařský dům - ubytování, penzion. Pořádání firemních akcí, rodinných oslav, svateb. Restaurace. Vinotéka a prodej vín. Půjčovna kol.

Penzion, ubytování: -3x dvoulůžkový pokoj -1x třílůžkový pokoj -1x čtyřlůžkový pokoj -součástí každého pokoje je sociální zařízení. Restaurace: -kapacite 55 osob -pořádání akcí a oslav -svatby, jubilea, srazy, firemní školení.

VULCANO s.r.o. je provozovatelem penzionu a restaurace U Jessyho. Penzion má 2x dvoulůžkové a 4x třílůžkové pokoje.

Ideálním penzionem a cyklopenzionem pro ubytování v Pavlově, v oblasti Pálavy, navíc s výbornou polohou pro toulky vinicemi a vinnými sklípky, je Pension a restaurant Florián. Součástí penzionu je i originální vinný sklep, který je vhodný pro pořádání oslav.