Penzion a Hospůdka u Václava

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 05.03.2014 do 31.12.2099 Restaurace

Restaurace u Králů Restaurace s pivnicí - teplá i studená jídla - možnost pořádání firemních i soukromých akcí - rozvoz poledního menu

Penzion u Holubů Ubytování, penzion, ubytovna. Ubytování Brno v nově zrekonstruovaných 1 - 4 lůžkových pokojích nedaleko centra Brna. Zastávka tramvaje je 50 metrů od penzionu, do centra se dostanete za 5 minut.

Provozujeme silniční motorovou dopravu vozy Ford pro 7 palet s nosností 4, 5 tuny a vozem Citroen Berlingo s nosností 1 tuny.

Bufet, stravování. Denní menu.

Grilování selat na zakázku. Pořádám rauty a zahradní slavnosti

Hostinec - jídla teplé i studené kuchyně - točené pivo - alkoholické a nealkoholické nápoje - letní zahrádka - možnost letního grilování.

Restaurace s mexickou kuchyní. Stylová restaurace s kapacitou 80 míst. Plně klimatizovaná restaurace. Letní zahrádka. Mexické speciality, předkrmy, saláty, steaky, těstoviny, kuřecí speciality, polévky, ryby a plody moře. Nedojezené jídlo zabalíme s sebou. Nabízíme také bohatý výběr tradiční mexické nápoje. Týdenní menu-polévka, hlavní ...

Jídelna, stravování, restaurace. Cukrářská výroba, rozvoz jídel.

Pizzabar. Pizzerie, stravování. Rozvoz pizzy.

Zábavní centrum: -herna - bowling, kuželky, kulečník nevýherní automaty, šipky, výherní automaty, samoobslužná ruleta, poker -restaurace.

Pizzerie - nabídka: -italské těstoviny, pizza -široký výběr pokrmů z hovězího, vepřového, telecího, kachního a kuřecího masa, ale také ryb -doplněk k širokému výběru pokrmů nabídka čertvého SUSHI! -chutné dezerty nebo zmrzlina -letní zahrádka, dětský koutek -na zahrádce jihoamerický gril.