Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Pohostinství. Restaurace - kapacita je 70 míst + 30 míst na letní terase.

Nekuřácká restaurace,kavárna. Příjemné prostředí nabízí salonek,kde lze pořádat přednášky,kurzy,školení ale i rodinné či firemní oslavy a večírky. Výběr z tradiční česká jídla,jídlo i zahraniční kuchyně. Možnost obědy,večeře. Denní menu. Velký výber jídel: -předkrmy -polévky -bezmasé a dietní jídla -z grilu a roštu -smažené ...

Restaurace, restaurant, pohostinství: -příjemné posezení v restauraci pro 50 osob -posezení venku pro 50 osob -stravování, večeře, obědy -nabízí 150 druhů jídel z ryb, drůbeže, zvěřiny, vepřového a hovězího masa, tradiční krajové speciality a jídla z těstovin, klasická česká kuchyně -zvěřinové speciality, zvěřina ...

Restaurace, pizzerie, pizza: Pizzerie nabízející speciality italské kuchyně, pizzy, těstoviny, saláty a výběr alkoholických i nealkoholických nápojů. -příjemné posezení v pizzerii -denně čerstvá italská pizza -velký výběr různých druhů, druhy pizzy minutky.

Pohostinství: - slovácká izba - sál o kapacitě 60 míst, - pro zájezdy, svatby, oslavy... - kuželna - 2 dráhy, - vinný sklípek - degustace vzurků, - slovácký dvůr - pořádání akcí s dechovou hudbou, - pivnice.

Ubytování, ubytování v soukromí: -Břeclav a okolí -provoz duben-říjen -rekreace, dovolená, služební cesty -kapacita 9+2lůžka -3x dvoulůžkový pokoj -1x třílůžkové pokoje + přistýlky -každý pokoj má televizi -vlastní sociální zařízení-sprcha+WC -vybavená kuchyňka-lednička, mikrovlnka, vařič-PB -večer možnost posezení u krbu -grilování, ...

Kacabar. Nabízí: - kapacita 60 míst uvnitř, 100 míst letní terasa - dětský koutek - grilování každý víkend (dle počasí) - vstup i s domácími mazlíčky - plazmová TV a videoprojekce (sportovní přenosy aj.) - Budweiser 10°C a 12°C - káva Segafredo - automat na karaoke - soukromé akce.

Restaurace. Oslavy, večírky, svatby, společenské akce -možnost školení pro firmy, pro uzavřenou společnost až 80 osob. Restaurace je umístěna v centru města na náměstí. Otevřeno denně od 9-22 hod. Domácí kuchyně, sezénní speciality, teplá jídla po celý den, poháry, zmrzlina, čepované pivo Starobrno, letní zahrádka, parkoviště.

Restaurace - kapacita 60 osob - terasa - bar - moravská kuchyně hotová jídla, minutky