Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace - teplá jídla - alkoholické a nealkoholické nápoje.

Restaurace - speciality domácí i mezinárodní kuchyně - salónek pro 40 - 50 osob, vhodný k pořádání firemních či soukromých akcí - možnost zapůjčení videoprojekční techniky.

Kavárna s dětským koutkem, dětská kavárna. Solná jeskyně - jeskyně je výhradně ze soli z Mrtvého moře Restaurace, pizzerie. - pizza s rozvozem.

Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost

Hostinská činnost. Pohostinství, restaurace - kapacita 45 míst: - nabídka obědového menu - alkoholické i nealkoholické nápoje. Lení zahrádka. Rychlé občerstvení U lampy: - Brno-Komárov, Hněvkovského 712/62d - občerstvení na cyklostezce Brno – Vídeň, je součástí brněnského Inline centra.

Hostinská činnost. Kavárna - káva vysoké kvality. Bar - osvěžující koktejly.

Hostinská činnost: - pohostinství, restaurace. Prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Stylová restaurace: -svatby -promoce -firemní večírky. Jako nevšední doplněk k nabízeným službám nabízíme pro zvláštní příležitosti odvoz historickým vozidlem.

Restaurace, bar v blízkosti ZOO v Brně. Kapacita 70 míst. Chutná kuchyně.