Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Hotel ****, ubytování, stravování: -pokoje s koupelnou a toaletou TV - SAT, telefon s přímou linkou, minibarem -restaurace -koktejlový bar - DESPERADOS -letní terasa -bowling - 4 dráhy -biliard -relaxační centrum: whirpool, sauna, masáže, solárium -kadeřnický salon -kongresové služby.

HOTEL VACEK "POD VĚŽÍ" -situován do historické části metropole Východních Čech -blízký dosah sportovních areálů a kulturních zařízení. Ubytování: -10 dvoulůžkových pokojů -1 dvoulůžkový pokoj pro imobilní hosty -2 jednolůžkové pokoje -6 apartmánů a 1 střešní apartmán -vybavení pokoje minibar, barevný televizor ...

Hotel, penzion, pension, ubytovna. Hotel je umístěný v klidném prostředí Hradce Králové. Je vzdálen pouhých 5 minut chůze od Hlavního nádraží. ČD-BUS, MHD* přímo v místě. 1km od Karlovy university Luxusní ubytování: -jednolůžkové dvoulůžkové a třílůžkové pokoje, možnost přistýlky dle potřeby -vybavení pokojů: samostatné WC, ...

Hotel, ubytování, stravování: -pokoje - koupelna se sprchou a WC, připojení k internetu -restaurace -bar -bar s diskotékou -kulečník, šipky, stolní tenis -venkovní bazén.

Hotel - ubytování, stravování: -konferenční sál pro 500 osob -zajištění kongresů, konferencí na klíč -catering & Party service V hotelu se nacházejí 3 restaurace, noční klub, café bar, wellness centrum. Pořádání plesů, firemních večírků a společenských akcí. Kompletní servis.

Restaurace, bar: -klimatizovaná nekuřácká restaurace -široký výběr jídel a nápojů polední menu polévky, těstoviny, steaky, saláty, ryby dezerty -videoprojekce, prezentace a sportovní přenosy -bowling 2 dráhy -pořádání soukromých i firemních večírků.

Hotel, ubytování: - 24 pokojů, 75 lůžek, - restaurace, - dětská herna, - wellness, - kongresová místnost.

Hotel, ubytování, stravování: -pokoje - sociální zařízení, satelitní TV, trezor, minibar, přípojka na nternet -restaurace.

Restaurace s rodinou tradicí. Široký výběr teplé i studené kuchyně, alkoholických i nealkoholických nápojů. Zajištění pohoštění, rauty, párty, firemní a soukromé oslavy, večírky, svatební hostiny, oslavy na promoce.

Pohostinství, restaurace. Pořádání akcí: - svatby - konference - výroční schůze - plesy - podnikové večírky

Restaurace RANCH Poskytují: -restaurační služby -zajištění-svatby, večírky, grilování -ubytovací služby. Dále pořádají: -projížďky na koních -letní týdenní kurzy jízdy na koni -týdenní putovní výlety na koni.

Pohostinství, restaurace. Otvírací doba: Út - Čt a Ne 15-22 hod, Pá-So 15-24 hod, Pondělí - zavřeno

Restaurace Otvírací doba: pondělí od 11:00 do 22:00 úterý od 11:00 do 22:00 středa od 11:00 do 22:00 čtvrtek od 11:00 do 22:00 pátek od 11:00 do 22:00 sobota zavřeno neděle zavřeno

Ubytování Vám nabízíme v celkem 38 pokojích o celkové kapacitě až 92 osob a 12 přistýlek. Sál pro 80 osob plně vybavené prezentační a audiovizuální technikou. Kvalitní ubytování s výhledem na Orlické hory. Dostatek soukromí a téměř idylická atmosféra. Výborné zázemí pro účely školení a teambuildingu. Bohaté sportovní a relaxační možnosti ...

Restaurace, stravování: - smuteční hostiny - rauty - svatby - firemní večírky - letní zahrádka. - ubytování, 2 apartmány pro 2 a 4 osoby

RESTAURACE U ZELINGERŮ - restaurační služby

Restaurace a hotel se nachází v centru města a nabízí denně minimálně 12 hotových jídel a z minutkového jídelníčku 50 jídel. V letních měsících je otevřena zahradní restaurace.

Ubytování: -zajištěno pro 98 osob ve dvou, tří, čtyř, pěti a šestilůžkových pokojích, každý pokoj je vybaven WC a sprchou -celý hotel je kompletně vybaven antialergickými pokrývkami a pobyt je zde tak vhodný i pro alergiky -v hotelu je k dispozici vyhřívaný bazén o rozměrech 8 x 4 x 1, 5 metru, sauna, stolní ...

Pizzeria Ramazzotti: -pizza -těstoviny -steaky -saláty. Možnost rezervace. Dovezeme na Váš stůl.