Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Občerstvení Kavkaz. Restaurace. Pivnice.

Bar, pohostinství, restaurace. Provozovna: Vila Táňa Jiráskova 520, 503 46 Třebechovice pod Orebem

Ubytování, stravování. Hotel je položen asi 80 m od nástupní stanice lanovky na Černou horu. Má vlastní parkoviště (cca 30 aut), restauraci a salonek (šipky, biliard).

Rekreační středisko, ubytování, stravování: -2-6 lůžkové pokoje se společným soc. zařízením na patře -apartmán s třemi pokoji, devíti lůžky (3 palandy) a vlastní koupelnou s WC, TV a satelitem -jídelna, bar -velký sál s TV, velkoplošnou projekcí a profesionální diskotékou sloužící výhradně hotelovým hostům -hotelová ...

Restaurace, hospoda. Obchod, prodej: -potraviny.

Hotel, ubytování, stravování: - pokoje - sociální zařízení, barevnátelevize, satelit, rádio a možnost připojení k internetu - restaurace s krbem - bar - letní terasa - vlastní parkoviště - lyžárna (v létě slouží jako úschovna kol) - billiard - fitnes - fotbálek - sauna - whirpool - masáže.

Pension, ubytování, stravování: - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje vybavené úplným sociálním zařízením, ledničkou, satelitní televizí a trezorem - restaurace - stolní tenis - solárium - sauna.

Rodinný pension, ubytování, stravování: -dvou až čtyřlůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím -malá restaurace s celodenním stravováním formou polopenze, plné penze nebo á la Karte -společenská místnost s TV a SAT příjmem -bezplatná parkovací místa přímo u objektu -venkovní vyhřívaný bazén 8 x 4 m -sauna.

Hotel, ubytování, stravování. Hotel nabízí ubytování celkem ve 33 dvou a třílůžkových pokojích a 4 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny koupelnou (sprcha, WC) a TV se satelitem. Některé pokoje mají balkóny. Ubytovaným hostům podáváme snídaně v hotelové restauraci formou švédských stolů, polopenze formou menu. Hosté si mohou vybrat ze ...

Hotel, ubytování: - kapacita hotelu je 130 lůžek - ve tří a čtyřlůžkových pokojích - vhodné především pro rodiny s dětmi, skupiny a školní lyžařské výcviky - v každé budově je společenská místnost s televizorem. Ceník ubytování: - dospělá osoba Se soc. zařízením 350.- Kč/den - dítě do 15let Se soc. zařízením 200.- Kč/den - ...

Hotel LUČNÍ DŮM *** Janské Lázně Toužíte po odpočinku, aktivní dovolené s dětmi, hledáte vhodné místo pro Vaše oslavy či obchodní jednání. Ubytování v hotelu LUČNÍ DŮM Janské Lázně Vám nabízí pohodlí a kvalitu služeb, jež uspokojí i ty nejnáročnější z Vás, kteří hledáte klidné ubytování v Krkonoších s dětmi i bez nich. Naše ceny Vás příjemně ...

Penzion (pension): -ubytovací služby -pokoje s vlastním příslušenstvím, cena-dvoulůžkový pokoj Kč 1000, - -otevřeno celoročně -restaurační služby -jídla-česká a mezinárodní kuchyně -denní menu -možnost pořádání -svatby -promoce -firemní večírky.

Restaurace: - nabídka teplých jídel, točeného piva a alkoholických i nealkoholických nápojů.

Penzion, pension, ubytování, restaurace: - restaurace - zahradní bar - Indoor golf za vodou - Putting.