Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Komfortní ubytování v moderních pokojích s gastronomickým zázemím v hotelové restauraci v Novém Jičíně.

Nekuřácký penzion s restaurací, venkovní zahrádkou a dětským hřištěm v obci malá Morávka

Hotel, ubytování: - pokoje s možností přistýlky - ubytování v chatové osadě - hotelový bar - restaurace Veranda.

Hotel. Ubytování: - 3 jednolůžkové a 9 dvoulůžkových pokojů vybavených v tříhvězdičkovém standardu, s vlastním sociálním zařízením, TV, WiFi, telefonem. Restaurace: - stravování - kapacita 80 osob.

Pension, penzion: - ubytování. Pokoje mají vlastní sociální zařízení, barevný TV se satelitním příjmem a s možností připojení k síti internet. Apartmány mají navíc vířivou vanu, minibar a vlastní terasu s venkovním posezením. Restaurace: - stravování. V restauraci je i café-bar s nabídkou velkého množství míchaných nápojů. Restaurační ...

Restaurace, stravování. Ubytování: - 4 dvoulůžkové pokoje, 2 jednolůžkové - celková kapacita 10 osob.

Restaurace, bar, cukrárna:, hotel. Stravování, steaky, pizza, saláty, gnochi, bezlepková pizza, domácí zákusky. Ubytování 3* hotel.

Hotel: - ubytování, 52 lůžek - jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje (WC, sprcha). Restaurace: - stravování, 70 míst. Pivnice: - kapacita 45 míst. Salónek: - kapacita 30 míst - vhodný k pořádání společenských akcí - svatby, promoce, večírky. Sportovní využití: - fitcentrum - možnost pronájmu 2 tělocvičen, ledové plochy, ...

Pavel Machanec provozuje novou restauraci v Ostravě, kde nabízí jídla jak z poledního menu tak i z jídelního lístku. Má k dispozici 2 salónky s kapacitou 20 a 50míst.

Služby: - restaurace, pivnice - herna - bowling - pizzerie Alex - Disko club.

Kateřina Mecová provozuje restauraci v Ostravě Petřkovicích, kde nabízí denní menu i na rozvoz do firem a konečným spotřebitelům.

Stravování: -restaurace -pivnice, kulečník -nonstop herna.

Nekuřácká restaurace, domácí výrobky

Restaurace Ostrava – Klimkovice. Hostinec U Feldů nabízí příjemné a stylové prostředí, opravdovou domácí kuchyni a jistotu, že zde vaříme z čerstvých surovin. Restauraci najdete na náměstí v Klimkovicích hned u zámeckého parku. 7 druhů piv na čepu, kvalitní káva, domácí zákusky. Wifi, dětský koutek, příjemná letní zahrádka. V restauraci je k ...

Opravy silničních vozidel Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod

Vegetariánská a nekuřácká restaurace: - stravování.

Sportovní zařízení, centrum: - bowling (4 dráhy) - biliárd - elektronické šipky - wi-fi zdarma Pohostinství, stravování: - restaurace a pizzerie - venkovní posezení - dětské hřiště - nekuřácký salonek.