Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace: - stravování. Možnost pořádání: - rodinné oslavy, svatební hostiny, různé společenské akce a večírky.

Restaurace: -cateringové služby -konference, školení -taneční kurzy -firemní večírky, svatby, plesy, oslavy, rodinná setkání -gastronomické akce -ubytování.

Jsme restaurace s nabídkou denních menu. Zajišťujeme závodní stravování a kompletní cateringové služby, rauty, recepce, svatby, firemní i rodinné oslavy. Restaurace je rozdělena na kuřáckou část výčep a nekuřáckou velký a malý salonek vše s vlastním sociálním zařízením. Ve slunečních měsících můžete využít dvě terasy, nebo předzahrádku s dětským ...

Restaurace: - stravování. Denní menu. Pořádání: - rodinné oslavy, svatby a ostatní společenské akce. Sál: - kapacita 80 osob, taneční parket, jukebox. Banketka: - kapacita 25 osob. Letní terasa: - kapacita 50 osob.

Autooprava, autoservis: - všechny značky - oprava, servis - výměna: - oleje, náplně - údržba a běžné mechanické práce. Emise - měření: - pro značky AUDI, ŠKODA, VOLKSWAGEN, SEAT. Restaurace ŠAMPAN BAR GAMA.

Restaurace Grácie v Opavě. Restaurace Grácie je nově kompletně zrekonstruována s moderní gastronomií, příjemným posezením u krbu s televizí a možnosti připojení k internetu. Restaurace je rozdělena pro kuřáky a nekuřáky s profesionální vzduchotechnikou a klimatizací.

Restaurace. Nabídka: - nepasterizovaný Pilsner Urquell - teplá jídla - saláty - nápoje.

Restaurace Ostrava. Pořádáme: -zábavy-Velikonoční, Májová, Mikulášská -oslavy narozenin -možnost schůzí a setkání.

Hostinec. Restaurace: - stravování.

Luxusní irská restaurace: - stravování - společenské akce.

Restaurace. Pořádání: -rodinné oslavy -svatby -promoce, večírky -firemní akce.

Restaurace: - stravování - kuřácká, nekuřácká část. Bar, pivnice. Salonek pro soukromé akce. Venkovní posezení - letní zahrada (grilování). Rozvoz poledního menu. Catering akce.

Pizzerie, restaurace: - stravování - italská kuchyně. Rozvoz pizzy.

Ubytování: - 2-4 lůžkové pokoje - pořádání svateb, smutečních hostin. Motorest: - polední menu - teplá jídla - dětský koutek.

Restaurace: - stravování. Restaurace obsluhovaná modelovou železnicí (modelovými vláčky, které brázdí 250 metrovou trať). Nápoje vám přivezou až ke stolu a bez zpoždění. Zahradní restaurace s areálem pro děti.

Restaurace: - stravování. Speciality italské kuchyně. Pizza.

Restaurace: - stravování - denní menu - kapacita 50 osob. Salonek: - kapacita 16 osob. Pořádání: - svatební hostiny, firemní akce, rodinné oslavy, abiturientské večírky.