Penzion a Hospůdka u Václava

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Ubytování: - 8 pokojů-dvoulůžkové - kapacita 16 osob. Restaurace. Bar.

Ubytování- penzion se 3 pokoji, maximální kapacita 6 osob. Součástí je restaurace s kapacitou 25-30 lidí. Akce: -firemní -společenské -oslavy výroční -svatby -rauty -školení -promoce -maturitní večírky.

Ubytování v hotelu ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s celkovou kapacitou 32 lůžek. každý pokoj má vlastní koupelnu s WC, lednici, připojení k Wifi. Součástí objektu je i restaurace.

Ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a televizí. Hosté hotelu mají k dispozici kulečník, vířivou vanu, saunu, solárium a posilovnu. Součástí hotelu je i restaurace.

Tříhvězdičkový rodinný hotel s vlastním parkovištěm. Kapacita hotelu je 48 lůžek (13 pokojů, 6 apartmánů). Pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem, koupelna s rohovou vanou nebo sprchovým koutem, WC, televize, WI-FI připojení k internetu a minibar. Vhodné pro pořádání rodinných oslav nebo firemních akcí.

Aneta Mrázková provozuje francouzskou restauraci Ostrava.

Ubytování v šesti dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením s televizí a Wi-fi. Restaurace se salonkem s možností pořádání oslav a rautů.

Autodoprava: - silniční - kontejnerová doprava. Stavební činnost: - výkopové práce. Svoz a likvidace odpadů. Celoroční údržba komunikací. Terénní úpravy: - parkové a sadové údržby zeleně. Restaurace U Kočky: - stravování. Kulturní a společenské zařízení: - sál, kapacita 300 míst.

Ubytování v penzionu - kapacita 15 lůžek, koupelna, WC na pokoji, TV, internet. Stravování: -restaurace -pohostinství -venkovní posezení -grilované koleno.

Ubytování v penzionu: - kapacita 25 lůžek - 2-4lůžkové pokoje STANDARD - nadstanardní pokoje - PLUS, LUX, ELEGANT, APARTMÁN - vybavení pokojů - koupelna a wc. Wellness centrum: - výřivka, sauna, masáže. Restaurace: - kapacita 32 míst - snídaně pro ubytované hosty - regionální kuchyně - letní terasa - 20 míst.

Penzion s jednolůžkovými a dvoulůžkovými pokoji. WIFI internet, možnost ubytování zvířat a uzavřené parkoviště. Nekuřácká restaurace o kapacitě 80 míst - česká a krajové speciality, vegetariánská kuchyně. Možnost pořádání akcí, oslav, hostin.

Wellness hotel v Písku u Jablunkova na Frýdecko-místecku. Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi i seniory. Zvýhodněné pobytové balíčky. Ubytování v pokojích nebo apartmánech nebo ubytování v kopulích - glamping. Wellness zahrnuje relaxační bazén, pivní lázně, finskou saunu.

Penzion s ubytováním u jezera. Možnost celoročního ubytování s kapacitou 18 lůžek v jedno a dvoulůžkových pokojích nebo dvoulůžkovém apartmá. K dispozici společenská místnost a kuchyňka. Vodní lyžování. Restaurace od 1. června do 30. září.

MEXOVA s.r.o. vlastní 9 poboček v různých městech po celé ČR, kde si můžete objednat kvalitní mexické jídlo. Provozují i eshop, kde nabízí různé mexické potraviny: - mouky - tortilly - konzervy s mexickým jídlem - pasty a omáčky

Hotel: - kapacita 42 lůžek ve 13 - pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV, lednicí, varnou konvicí - nachází se v centru města. Restaurace. Směnárna.

Hotel poskytuje ubytování v ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových, čtyřlůžkových pokojích. k dispozici jsou také apartmány nebo venkovní family houses. Hosté mají vstup do venkovního bazénu nebo sauny. Možnost pořádání soukromých a firemních akcí. provoz restaurace s denním menu.

Lenka Kubinová provozuje restauraci se salónkem a možností ubytování.

Tenisová hala: - 3 kryté kurty. Venkovní kurty: - 7 venkovních kurtů. Badminton: - 4 kryté badmintonové kurty. Golf simulátor. Restaurace. Penzion na kurtech - 12 lůžek.

Ubytování: - hotel s celoročním ubytováním: - 15x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky - 1 pokoj vybaven bezbariérově. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, LCD TV, minibar a možnost napojení WIFI internetu. Nekuřácká restaurace: - jídla české i světové kuchyně Možnost pořádání obchodních, společenských a rodinných ...

Restaurace: - stravování - provozování veřejného stravování rozvozy obědů. - obědy, večeře, menu - speciality na krbu (posezení u krbu) - příprava masových korýtek Pořádání oslav. Rozvoz obědů domů nebo do firmy. Whisky a Rum bar Sauna finská Privátní welnes

Příjemné ubytování blízko Sport Arény, Stadiónu Vítkovic i oblasti Dolních Vítkovic. Pronájem bytů - krátkodobě i dlouhodobě Řešení interiérů Provozování restaurace