Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Horský hotel s kapacitou 40 dvoulůžkových pokojů (možnost přistýlek), 3 apartmá. Stylová restaurace Valašská Koliba s terasou.

Ubytování: - kapacita 45 lůžek Stylová restaurace.

Ubytování: - hotel. Restaurace: - denní menu.

Ubytování: -ubytovací kapacita 28 míst -dvoulůžkové pokoje s přistýlkou, WC**, sprchový kout -dvoulůžkové apartmá -možnost zapůjčení televizoru se satelitním příjmem. Restaurace, bar: -stravování.

Ubytování: - hotel - chatky s vlastním sociálním zařízením vhodné pro rodiny s dětmi, skupiny. Wellness procedury: - masáže, zábaly - pivní, vinné lázně - hydromasážní koupele. Restaurace.

Ubytování v penzionu ve dvou a třílůžkových pokojích a pěti zařízených apartmánech pro 4 až 6 osob. Na pokojích vlastní sociální zařízení a připojení k Wi-fi. Penzion má vlastní wellness - whirpool, bazén a saunu. Stravování v restauraci.

Služby: - hotel - restaurace - Spa - golf

Komfortní ubytování, nadstandardně vybavená vila - resort: -ubytování -restaurace, bistro -SPA wellness zóna.

Ubytování, služby: - hotel - restaurace

Morávka Resort s.r.o. nabízí v hotelu ***: - 16 nekuřáckých pokojů s vlastním sociálním zařízením a - televizí - WIFI připojení - bazény (vnitřní, venkovní), sauna - restaurace NOVÁ SALMA - kapacita 100 míst

Pension, penzion: - ubytování. Pokoje mají vlastní sociální zařízení, barevný TV se satelitním příjmem a s možností připojení k síti internet. Apartmány mají navíc vířivou vanu, minibar a vlastní terasu s venkovním posezením. Restaurace: - stravování. V restauraci je i café-bar s nabídkou velkého množství míchaných nápojů. Restaurační ...

Restaurace, stravování. Ubytování: - 4 dvoulůžkové pokoje, 2 jednolůžkové - celková kapacita 10 osob.

Restaurace, bar, cukrárna:, hotel. Stravování, steaky, pizza, saláty, gnochi, bezlepková pizza, domácí zákusky. Ubytování 3* hotel.

Nekuřácká restaurace, domácí výrobky

Opravy silničních vozidel Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod

Vegetariánská a nekuřácká restaurace: - stravování.

Horský hotel Kozubová s.r.o. nabízí ubytování na vrcholcích hor s dokonalým výhledem. Hotel e nachází na hřebeni Beskyd v nadmořské výšce 982 mnm. Kapacita hotelu ve třílůžkových pokojích (+přistýlky) s kompletním sociálním zařízením na každém pokoji, wi-fi, TV. Celková kapacita hotelu 65 lůžek. Ubytovaní hosté mohou zvolit v restauraci ...