Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace nekuřácká: - stravování - denní menu. 2 salónky. Letní terasa s dětským koutkem. Možnost pořádání: - rodinné a firemní akce.

Kavárna, restaurace: - stravování - snídaňové menu - polední i denní menu - exkluzivní káva. Ubytování: - luxusní apartmá (apartmán) přímo nad kavárnou - plně zařízená kuchyň, 2 ložnice, obývací pokoj s jídelnou, sociální zařízení. Možnost konání akcí, firemních prezentací, oslav a svateb.

Pekárna. Restaurace. Výroba, prodej: - pekařské výrobky.

Restaurace: - stravování - kapacita 100 míst - bezbariérový přístup. Možnost využití sálu s 500 místy pro pořádání svateb a oslav. Pivnice: - kapacita 70 míst - nekuřácký salonek - herna vybavená kulečníkem, šipkami a hracím automatem.

Restaurace: - stravování. Možnost pořádání: - rodinné oslavy, svatební hostiny, různé společenské akce a večírky.

Restaurace: -cateringové služby -konference, školení -taneční kurzy -firemní večírky, svatby, plesy, oslavy, rodinná setkání -gastronomické akce -ubytování.

Jsme restaurace s nabídkou denních menu. Zajišťujeme závodní stravování a kompletní cateringové služby, rauty, recepce, svatby, firemní i rodinné oslavy. Restaurace je rozdělena na kuřáckou část výčep a nekuřáckou velký a malý salonek vše s vlastním sociálním zařízením. Ve slunečních měsících můžete využít dvě terasy, nebo předzahrádku s dětským ...

Restaurace Grácie v Opavě. Restaurace Grácie je nově kompletně zrekonstruována s moderní gastronomií, příjemným posezením u krbu s televizí a možnosti připojení k internetu. Restaurace je rozdělena pro kuřáky a nekuřáky s profesionální vzduchotechnikou a klimatizací.

Restaurace. Nabídka: - nepasterizovaný Pilsner Urquell - teplá jídla - saláty - nápoje.

Restaurace: - stravování. Denní menu. Víkendové speciality. Salónek: - kapacita 40 osob.

Sportcentrum. Sportovní centrum. Restaurace: - stravování. Salónek: - pro pořádání svatebních hostin, firemních večírků, maturitních večírků i jiných oslav dle vašeho přání. Rozvoz: - pizza - minutky. Bowling: - 2 plně automatizované dráhy. Squash. Posilovna.

Restaurace: - stravování - polední menu - studená a teplá kuchyně - mezinárodní a krajové speciality - široký výběr alko a nealko nápojů.